19 May 2010

Hobbykveld

Trond var oppom i skogkanten en tur i går kveld, men i stedet for å dra frem bord og terreng satte vi oss oppe ved spisestuebordet og malte, pratet og hørt litt på 40K Radio noen timer. Ett av emnene vi tok opp var muligheten for å arrangere slike kvelder på jevnlig basis. Hver x'te y-dag i måneden, for eksempel.

Umiddelbare reaksjoner så vel som veloverveide kommentarer imøtesees. Kunne dette være en idé, eller ser vi allerede nok til hverandre som vi gjør?

4 comments:

 1. God ide, og vel noe herr Hallbing på vestkanten har praktisert en stund. Er i utgangspunktet veldig åpen for dette, men la mai fare, så får vi se om jeg ikke blir med på noe sånt. Med turnusjobb vet jeg uansett at jeg ikke vil kunne stille på faste dager, men innimellom er jeg garantert med!

  ReplyDelete
 2. Min umiddelbare reaksjon er: positivt! Vi treffer hverandre ikke bare med terninger, men mer direkte med hobbyens kjærne - male og bygging!

  Veloverveid: Hvor effektivt det hele blir, gitt reisevei og prat (som det sikkert blir mye av) er ett annet spørsmål.

  Status: Inger Helene og jeg har hatt fast maledag på tirsdager. Dette har vært produktivt. Og vi har forsøkt invitere flere til å delta. Erfaringer er at folk viser interesse, men ikke følger opp. Vi er jo alle travle hvert med vårt. Løsningen blir, tror jeg, som du foreslår å sette en gitt dag hver måned, og så kommer de som kan.

  Testen: en liten prøvesmak kan vi kanskje få når det gjelder bygging av bord. Jeg venter på pris fra tømrer og tidshorisont.

  For min del stiller jeg gjerne, selv om jeg som kjent er borte i gelgene fra juni til midt september.

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Syns også dette er en god ide!

  Da jeg ikke har bil blir det for meg litt problematisk med reisevei om vi skal møtes hos dere som bor utenfor Oslo. Det går jo kollektiv trafikk, men det tar jo ofte endel tid og da er jeg usikker på hvor mye jeg rekker å få gjort på en kveld.

  ReplyDelete
 4. Dere sitter og hobbylerer hver tirsdag?!? Det har gått meg hus forbi...

  Det var uansett tanken (i hvert fall fra min side) at vi bør prøve å finne den ukedagen der flest mulig har anledning oftest mulig, og så variere (eller ikke) hvor vi er med samme mål for øyet.

  Jeg skal definitivt lete opp igjen noen løsninger for transport av maling og mindre mengder miniatyrer. Skal se det blir en ny post om tredjepartsprodukter igjen snart...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)