28 March 2010

Almost there....!

"The end is near" - bokstavlig talt! Med modellene som er avbildet under anser jeg NIDS armeen for "ferdig". Dvs - avhengig av om den fungerer - som forutsatt da.... Riktignok har jeg fått noen flotte gamle Geenestealers fra Jørn jeg skal lage som mine "Ymgarls", men det blir et koseprosjekt fremover.

Elite - men i realiteten, heavy weaponry - 3 stk "Hive Guard" med "Impaler Cannon". Vanskelig å bygge synes jeg idet armene var dårlig tilpasset til "Tyrant Guard"-bodyen (typisk GW ikke få til slikt), men ferdig er de ok - om enn svært tunge modeller.


Og en siste "Trygon Prime"! Den obsvervante vil se jeg har brukt halen til den vanlige "Trygon" modellen. Jeg ønsker litt variasjon, og å kunne bruke en av dem også som en vanlig "Trygon", og det blir denne hybrid modellen jeg har forsøkt å gi "hear me roar" positur.

3 comments:

 1. Alt dette er vel ikke ferdigmalt på tirsdag, er det vel?

  *tellepåfingrene*

  sjitt!!! :P

  ReplyDelete
 2. Time will show! Starter spraying i kveld (natt) ;)

  Og hva synes dre om Prime 2? Fikk jeg til "roar posituren"?

  ReplyDelete
 3. Nei, jeg syns du bare burde putte den laaangt inn i skapet igjen, og sette den første inn for å passe på at den ikke graver seg ut igjen.

  ...men du kjøper vel ikke den uansett. Jeg får heller reposisjonere alle min med meltaguns o.l. til å rette våpnene 30-45° opp fra horisontalen - og så trenger jeg stiger til alle Powerfist-Champion'ene mine.

  Jeg forestilte meg at den var i ferd med å svelge noe snarere enn at den brølte, men du behøver ikke ta det som en modelleringsidé...

  Uansett er det er flott modell.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)