Pages

9 January 2009

Imperial Cities of Ultramar - the final chapter and mega battle

En uke på overtid, men endelig er byen ferdig - og kan innvies!

BY PROSJEKTET. Jeg er ikke 100% fornøyd med "Cathedralum" som er det siste bygget til min "Ultramar City". Vann effekt i krater og å få rett fhigh light på ett stort sort bygg var vanskeligere enn jeg trodde. Men det får holde! Etter 2 mnd er jeg lei av å drybrushe, inke og male vindusbuer, så det skal bli bra å male figurer igjen.

Etter gårsdagens samtaler er det avtalt mega battle hos meg lørdag 07.02.2009 hvor byen skal innvies. Trond stiller 2000p Eldar og spiller på lag med meg som stiller 2000p UltraMarines. Byen skal angripes av Chaos som Linus og Jørn stiller 2000p hver seg av. Andrè er med på ond side og Inger Helene er på lag med de gode..... Jeg håper vi kan begynne rundt 12.00 - 13.00 og kan fortsette utover kvelden/natten så vi får spilt ferdig. Vi bruker vanlig organisation charts for hver 2000p arme. Vi bruker Accopalypse Scenarie med multiple objekter og hvert lag byr på deployment. For spillet gjelder vanlige regler + noen house rules for div terreng/våpen jeg overrasker med! Jeg lager en sterk chilli gryte til middag. Fint om noen kunne ta med noe lunsj vi kan koke opp/steke. Jeg håper selvfølgelig dere er deres ansvar bevist, og gjør som alle gode arme generaler, tar med god vin og drikke til maten og lar bilen stå :) Jeg lover ikke å varme opp cogn glass - men vil gjerne høre deres syn på en gammel wiskey ;) Jeg har en ledig seng om noen trenger å overnatte (jeg skal ikke ligge i den)! 

PS! Jeg vet det er tidlig, men vi er nødt til å planlegge helgtur til Kjerringvik allerede nå fordi hytta er tett besøkt i sommer halvåret. Vi må bestemme oss for tur enten helgen 21 - 23 eller 28 - 30 august, evt 4 - 6 september, men da er det mulig jeg ikke har båten på vannet. Vi skal jo på turnering så det må tas hensyn til, kanskje noen kan sjekke datoer. Er vi tidlig ute med å bestemme oss kan Cecca kanskje skaffe oss svært rimelige rom på Scandic i Kristiansand. 

Ser frem til å høre fra dere!

Ørnulv

7 comments:

 1. Ikke 100 prosent - 98 eller 99 håper jeg ;-) Synes det ble veldig bra. Merkelig det der med bygninger. Det ser ut som du virkelig gjør deg flid med dem. Jeg pleier å pensle løs og bli ferdig så fort som mulig. Nydelig ble det - og ser veldig spillbart ut også! Skal gå an å flytte rundt inni der, uten å skrape opp fingre og krølle fingrene rundt og mellom hindre.

  Det som gjenstår nå er selvsagt lese seg opp på Apo-boka. Den har vært glemmebok lenge...

  Høres veldig ok ut med en spilletur på sensommeren. Håper det lar seg gjøre å planlegge allerede nå.

  7. er spikra. Kanskje jeg (ikke) skal (bør) ta med noe gammel, røykt singelmalt fra Skottland...

  ReplyDelete
 2. Takk for hyggelig omtale av terrenget! Spillbart tror jeg det er. Dommen får vi 07.02.

  Utfra samtalene per telefon med den enkelte anser jeg det avtalt at Jørn tar med Word Bearers 2000p, Linus 2000p Death Guard, Trond 2000p Eldar og ego 2000p UltraMarines (mest mulig malt eller grunnet?). 4000p syntes de fleste at holdt for en dag / kvelds spill, og både Inger Helene og Andre syntes det var greit å delta aktivt på hver sin side som del av team. Lagspill skal jo være sosialt :) men vi kan jo se an etter ønske selvfølgelig.

  Linus - ta gjerne med din Single Malt, jeg har selv godsaker vi kan teste ut. Håper også du kan se inn i krystall kulen og se når i august du tror det passer best for deg å melde tilbake.

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Er jo bare å legge planen ;-)

  Ellers synes jeg at basene på bygningene ble veldig bra. Gir en ekstra dimensjon og realisme i de to trinnene som du har på alle bygningene.

  Linus

  ReplyDelete
 4. Jeg er med. Håper at vi får til en helg på sensommeren.
  2000 pts eldar er klart, i allefall nesten slik jeg vil ha det.

  ReplyDelete
 5. Jeg ble omsider ferdig med Defileren min i går, og begynner på et par Berzerkere i kveld. (Ble litt inspirert etter selskapet, gitt...)

  Har avklart den syvende med Sjefen, og har som mål å - i det minste - ha montert og grunnet to tusen poeng innen den tid.

  Jeg har forresten noe Singel Malt liggende jeg også, så vi får passe på å deploye riktig før vi drikker oss fra sans og samling... ;)

  ReplyDelete
 6. Lurer på om jeg klarer å drikke whisky, forresten. I går ble jeg kvalm etter tre slurker. Hva skjer? Det var en Lagavulin, riktignok bare 12 år...

  Ellers er det godt å se at også du, Jørn, gjør framskritt! Nå gjenstår det bare for undertegnede å male ferdig...

  ReplyDelete
 7. Ørnulv, kan du ta et bilde av alle bygningene på spillbordet? :P

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)