Pages

8 January 2009

Close encounters

1000 poeng på fire ganger fire fot. Annihilation, table quarters. Nok en gang slipper Eldar inn i hulen med åtte kill points mot Nurgles sju. To guardian squads, to warp spiders, en fire dragons, en wraith lord og en farseer med seer council posisjonerte seg tidlig i det ene hjørnet. Tre Plague Marine squads, en Havoc, Vindicator og demonprins i motsatt hjørne, men ikke mer enn drøyt 24 tommer unna fienden.

Etter litt ta og føle på de første rundene, med fokus på Wraith Lorden, ble demonprinsen etter hvert lurt ut og inn i nærkamper, hvor han endte som en liten nurglende form. Men Farseeren fikk også smake. 1-1. Havocene reddet alle sju cover saves, men mye lav rulling ellers. En power fist bommet og bommet mot Wratih Lorden og da ble det enda ett kill point til Eldar, men den store styggingen måtte til slutt gi tapt for et rapidoskytende plasmaskudd i runde seks.

Festlig å spille smått og intimt. Nok en gang gikk Eldar seirende ut av affæren, men 3-4 er ikke så ille. Velkommen igjen ;-)

Linus

2 comments:

  1. Årets første... Gratulerer!!!

    Nå trenger du bare terningene med deg i de kritiske fasene, så kan du henge ei strømpebukse på trofépålen. ;)

    ReplyDelete
  2. Og den skal være grønn. I går hadde Halvosen med seg helgrønne feiginger. ER nødt til å lage noen Eldar-trofeer, counters, på bygninger etc, bare for å booste moralen før kampstart...

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)