Pages

26 September 2008

The Stench of Decay and Rotting Death (Part V)


Jøss, sjekk hva som buldret ut fra immaterien!

Et av mine største problemer, skavanker, uvaner, whatever, er å fullføre 40k-prosjekter. Når jeg er i ferd med å fullføre Daemon Prince Ebolus, blir han satt til side. Men andre ting er jo henvist til skuffer og esker opp gjennom åra, så da jeg begynte å tenke og rote litt, hva fant jeg ikke om en påbegynt Predator, som riktignok har fått prøve seg litt opp gjennom åra, men som aldri har sett annen pynt enn greenstuff og diverse hodeskaller og kjetting. Hva maling angår stoppet alt etter litt grunning.

Nå derimot er den gjort i stand. 165 poeng chaos predator, som kanskje blir 185 med Daemonic Possession når poenggrensen tillater det. Navnet ble Mordeo, og vips har vi 1540 ferdigmalte poeng. Dette begynner å ligne på noe ;-)

Tidligere oppdateringer av The Stench of Decay and Rotting Death:
Part I (Troops) | Part II (Terminators) | Part III (Daemon Prince) | Part IV (Vindicator)

Linus

3 comments:

 1. Oppdaget noen moulding lines her og der underveis, dessverre, For mye jobb å fjerne alt (dårlig jobb i utgangspunktet), men forsøkte å skjule det meste med greenstuff. Gikk sånn tålelig bra, men noen snarveier kan nok oppdages, ikke minst på det store bildet (ikke kikk).

  ReplyDelete
 2. Den ser rå ut! :)

  Gleder meg til å møte din arme - så gjenomført og helhetlig / tematisk!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Haha, det er så utrolig morsomt at du kommer med innlegg 15 minutter etter posten. Det betyr at du kikker innom ganske ofte. Akkurat sånn dette skal være! Takk for skryten!

  Linus

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)