Pages

22 September 2008

The Stench of Decay and Rotting Death (Part III)

Help!!! Ok, but completely wrong???

Sjekk ut bildet av demonprins Ebolus. Han er langt fra ferdig, men jeg ble inspirert til å male kappen/kjolen/kledet i en mørk lillanyanse. Spørsmålet er om det fungerer for en Demon Prince
of Nurgle. Fargen er jo tross alt rimelig nær Slaanesh, så alternativet er å male over med brun, bleached bone, hvit og wash igjen.

Dessuten: er f
argevalget for likt din gode, gamle Damon Prince, Jørn?

Kroppen skal uansett være nurglegrønn, fjærene skittenhvite, hudflengene på vingene enten nurglegrønne eller mer normal blodig, gørrete hudfarget.

Edit: Som dere ser av bildet til høyre har jeg valgt å forkaste den skinnende mørkelilla fargepaletten, til fordel for en brungul og skitten en. Føler dette utgangspunktet er mye riktigere for en nurgleprins. Det gjenstår mye arbeid med å lysne opp kappekjolekledet.
Å få huden til å bli mykere grønn enn de kjappe tørrbørstepenselstrøkene dere ser nå håper jeg ikke blir alt for vanskelig. Vingene er ganske detaljerte hvis dere klikker på bildet og studerer det. Etter kort diskusjon med Jørn tror jeg det blir en gråfarge, med hudrester slengende og ekle beinpiper selvsagt.
Som bildet antyder er jeg i gang med å konvertere Iron Warriors-vindicatoren. Følte det ville bli det riktigste. Rhinoen til venstre måtte jeg fikse noen småting på. Regner uansett med å ha 1510 poeng ferdig i løpet av uka.
Da kan jeg konsentrere meg om obliterators. Spørsmålet er om jeg er nødt til å la Iron Warriors-obliteratorene være, eller om jeg skal nurglifisere dem. Føles litt trist, men når skal jeg da bruke de modellene jeg allerede har? Forslag? Skal jeg gjøre som flere på nettet gjør, og som Jørn har planer om - å lage obliterators fra scratch? Har en hel haug med plastterminatordeler liggende og slenge, så i utgangspunktet er det ikke annet enn ganske mye jobb...

Linus

7 comments:

 1. Det blir vel ganske likt Asmodeus, ja... Uansett ser den alt for 'ren' ut som den er nå, og en sånn mørk lillafarge kan være vrien å få skitnet til.

  Kanskje en giftig okergul ville passe bedre? Det ville i hvert fall fungere som kontrast mot den planlagte hudfargen.

  ReplyDelete
 2. Takk. Tror noe gulbrunt uansett vil stå langt bedre til det grønne - er jo mye gult i grønt!

  Da blir det sånn, fortsettelse følger ;-)

  ReplyDelete
 3. Ser mye mer Nurglete ut nå, ja.
  Tror dette kan bli bra!

  ReplyDelete
 4. Jeg skal vel egentlig ikke uttale meg særlig om hvorledes Caos skal se ut.... men de skal være ONDE!

  Jeg kan bare slutte meg til det som allerede er sagt, din prince må stå i stil til hæren forøvrig, og den grønne og brune versjonen er mye "ondere" enn den mer "femi" lilla varianten (selv om den er pent utført) ;)

  Jeg er enig med Jørn, spiss brunfargen litt med gul (gifting - stinger). drister meg til å komme med et forslag: tynt lag "snakebite", så "sunburst yellow + snakebite" og så extreem drybrusk / outline med sunburst.

  Gleder meg til å møte ham igjen!

  Mvh
  Ørnulv

  ReplyDelete
 5. Takk for gode råd og tips. Får prøve å komme videre i morgen tidlig. Poster et nytt bilde når jeg nærmer meg.

  Må uansett si det er rart å male opp en så stor modell. Det er enorme flater som skal pensles. Det er virkelig en gigantutfordring å få det pent.

  Linus

  ReplyDelete
 6. Prøv deg på fell beasts, drager og mumakils.....

  Lykke til!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 7. Får nå holde med denne demonprinsen. Så får vi se om det ikke dukker opp en Greater Damon en gang...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)