5 November 2010

Økt aktivitet!

Økt aktivitet!

Vi fikk en sms fra Ørnulv om at vi får signaler på at bloggen ser ut til å visne hen.... Vel jeg skal vel ikke skryte på meg at jeg er den mest flittige bloggeren her, men vi bør i allefall få opp spill aktiviteten!
Derfor - Hvem vil spille? Jeg stiller.... noen flere?

Siden Ørnulv har tidligere hostet spilldager hos seg, inviterer jeg, Team Stormbolter til spilling - ja det blir gøy på landet, hos meg. Det er vel kanskje litt offensivt å ta dette før jul, men, kom gjerne med forslag til løsning på hvilke datoer som passer bra. Regner med at dere regnskapsfolk har MYE ledig tid fremover ;) Spesielt på nyåret...
Dersom vi får det til nå før jul, så blir det mat og spilling og muligheter for overnatting.
Mulige datoer er lørdag 27/11, lørdag 4/12 og evt lørdag 11/12. Etter nyttår, er det ca 52 lørdager å ta av -1 for den i Kjerringvik, men vi bør få til noe før da!!

Dersom noen vil spille utenom dette - ja takk :)

Vi setter begrensningen på 2000 pts, og standard generiske scenarioer.
Tenkte også en innledende runde med 40 k på 40 min så ha en liten 400 pts liste i bakhodet.

Siden jeg bare har ett bord så blir jeg nok avhengig av at TS stiller med ett eller to bord til, og noe terreng.

Trond

6 comments:

 1. Jeg kan antakelig spille et par kvelder til uka. Har Trym å passe på, så da skulle jo saken være biff. Kom med forslag :p

  ReplyDelete
 2. Jeg spiller gjerne!!! Her eller der har ikke så mye å si for min del - med mindre She-who-comes-first er bortreist igjen da. Jeg skal skaffe meg oversikt over programmet hennes.

  Trond og jeg har jo fått til et par kamper i det siste, selv om vi ikke har vært så flinke som vi burde til å skrive om det etterpå. Det kan vi kanskje rette på nå?!?

  André og jeg har allerede en date på søndag. Hvis alt går som vi håper der, vil dette bli en slags premiereaften...

  Sånn vedr aktivitet ellers, så sendte jeg ut en mail vedr språk på bloggen og en samling uten at man trengte en hel armé. Den var det bare Inger Helene som nedverdiget seg til å svare på... Vi to snakket om en kveld i uke 47/48, men trenger mer informasjon om hvilke (ukedags-)kvelder resten av Teamet har åpne.

  Nå er det ikke dermed sagt at jeg ikke gjerne fyller bilen med terreng og triller ut til Åros heller. Nå fram til over nyttår har vi allerede en del planlagt program i helgene, så jeg tror heller jag skal avvente hvilke lørdager dere ser for dere før jeg starter forhandlingene.

  ...og så må dere sjekke innboksen på fjesboka alle sammen!!!

  ReplyDelete
 3. Hei!

  Trond - takk for hyggelig invitasjon! Jeg har konferert med Inger Helene. Mest sannsynlig kan vi begge spille 11.12. Dersom man får til spilltreff kan jeg ta med et spillbord. Men jeg har etter all sannsynlighet ikke bil og trenger skyss.....

  Linus - er du klar for spill burde du kanskje følge opp et "long over due spill" med Da Fimala Boss (så vi får fullført sommerens spilltreff på en ordentlig måte) ;)

  Hva spilling og hobby angår har jeg ikke vært passiv. I tillegg til mitt omfattende kjøretøy upgrade og expansion prosjekt, har jeg har faktisk spilt ukentlig og malt opp over 50 miniatyrer (men de omtales ikke nærmere her....) ;) Regner med at jeg kommer sterke tilbakere på 40K hobby fronten om noen uker (på tide å få litt langtrekkende Multimeltas på bordet....)!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 4. Trond - Takk for invitasjon:). Jeg er også klar for spill utenom dette onsdag eller torsdag i uke 45 og 47.

  ReplyDelete
 5. Det hadde vært hyggelig å få til en liten batalje i midten av desember. 11/12 ser ut til at vi pr nå er 3 stk som kan denne dagen. Får vi med 1 til, så kjører vi. Hvis ikke.... vel da håper jeg at vi kan ta ett spill eller tre allikevel.

  ReplyDelete
 6. 11. desember har jeg selvsagt kveldsvakt, så den passer dårlig her i gården. Denne uka må jeg se an litt. Syk pode i dag gjør meg lite spillbar enn så lenge. Kanskje onsdag/torsdag åpner seg :p

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)