17 September 2010

Invasion 2010 - Hive Fleet Grendel

Omsider er "Hive Fleet Grendel" klar for kamp, og Hive Tyrant Commanderen koser seg i baren på hotellet i Kristansand, og har funnet roen....

Dette er ikke en arme skrudd for å være monodominant, men skal reflektere bredden av en swarm, og så får vi se hva den duger til! Armeen består av:

HQ:
Hive Tyrant
Hive Tyrant

Troops:
Tervigon
Tervigon
Gaunts
Gaunts
Genestealers
Genestealers

Elite:
Hive Guard
Hive Guard

Heavy:
Trygon
Trygon

Og slik ser den ut:

7 comments:

 1. Fyttegrisen, den armeen der ville jeg ikke møtt :p Tipper du kommer til å ha det gøy. Lykke til, drikk pent!

  ReplyDelete
 2. Takk for hyggrlige tilbakemedlinger og hilsner!

  Har hatt 3 hyggelige kamper, så langt... Og hvordan har det gått?

  Kamp 1; Møter motiorisert Imperial Guard med 3 Valkyrer (9 twin linked Lascannons...). Blir langsomt skutt i stykker, men greier holde Alpha Mission.

  Poeng: 6 - 14

  Kamp 2; Møter Space Marines, 2 Devestator squads, 2 Dreadnoughts, 3 suads mekanisert og assault marines. The Hive Mind prevails.

  Poeng: 17 - 0

  Kamp 3; Møter Nurgel armee, 2 Winged Deamon Princer, Summoned Grater deamon, 3 X 2 Obliterators, summoned deamons og 3 mekaniserte plague squads. Night fight hele mission!Alt ser bra ut for en draw, til runde 4, hvor han ruller dobbel 6 for å se, og pang er en squad genestealers borte... Og når en Hive Tyrant, en Venom Cannon og masse styreke 6 ikke greier ta ut 2 Rhinos, ja da..... (min egen feil at jeg stolte på at night vision skulle hindre ham fra å skyte...).

  Points: 4 - 16

  Totalt dag 1: 27 - 30

  The Hive Mind arbeider nå med å regruppere, og ikke minst - lære...

  ReplyDelete
 3. Dag 2! Utgangspunktet fra dag 1 var ikke så aller verst. Jeg håpet nå på å møte noen balanserte armeer og slippe unna motoristerte armeer full av AP1 og AP2 våpen (og at magen greide fordøye den nydelige Indiske middagen fra kvelden før). Da kunne jeg ha en sjanse, men det var det da!

  Kamp 4; Møter en Dark Angels Drop Pod arme, med 2 Multimelta/Havy Flamer Dreadnoughts, Nærkamp Squad og 4 Tactical Squads. Her måtte det tenkes.... Drop pods mot objekter og min hovedunit (som skulle overleve) medførte at jeg måtte lage ett teppe av gaunts for å holde dem unna! Alt annet - frem! Etter 6 runder står close combat uniten hans, og en drop pod, tilbake. Men takket være deep strike regelen til Drop Pods i runde 1, og Dawn of War deployment, holdt han senter objekter fra runde 1 til runde 2 (Gamma mission).

  En hyggelig og relaxed motstander.

  Points: 17 - 3

  Kamp 5; Auda, skimmer-motorisert Eldar Arme med 2 X 10 Dire Avanger i Wave Serpant ++, 2 X 5 Fire Dragons i Wave Serpant, 5 Path Finders, Avatar, Walker Squad og 2 Fire Prismer! Dtte var kampen "mine små grå" virkelig fikk øvd seg. En ung og svært dyktig motstander, som kunne å bruke sine Psyker powers akkurat der og når han skulle det. Med doom og guide ble en viktig plassert Hive Tyrant tatt ut i runde 6, og likeledes en siste og sentralt plassert Trygon Prime! Etter en close and hard fought battle, greide underveis omsider en Hive Tyrant og en Trygon Prime drepe Avataren (han tok ut den ene Hive Tyranten), og slå i filler og drepe nok units til at vi endre uavgjort i Kill Points. Han lyktes i å ta ut min dyreste unit (Wingen Hive Tyrant - kan noen forstå hvofor de har fjernet Invoulnrable Savene fra en Hive COMMANDER....?). Igjenvæende skimmere suste inn på objektene, og etter en neglebitende siste runde, hvor disse ble forsøkt senket, viste det seg at en Fire Prisme var vektet på tungen... Vi var heftig uenige om at den var 3" unna senter på objektet. Hårfint. Jeg lot mostanderen rulle en terning! 5 på en D6 - han contestet mitt objekt! Allerede innleverte poeng scores ble tilbakekalt, og vi shaket hands! Jeg tapte viktige poeng, men har beholdt den ånd jeg dro ned med (tror jeg...?)!

  Poeng: 2,5 - 17,5

  Totale poeng dag 1 og 2: 46,5

  En hyggelig tur!

  Ønsker også (igjen) å gratulere Jørn med pris for best malte armee! Hyggelig at også min armee ble nominert (noe jeg ikke ventet).

  ReplyDelete
 4. Og da var resultatlisten klar. Målet var å havne blandt de 10 beste, men med 2 på delt 9 ble jeg nummer 11.

  Men det ødelegger ikke gleden ved å ha hatt en hyggelig tur.

  Next time, next time... ;)

  Hive Commander - signing off!

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med nominasjonen! Skulle bare mangle!
  Neste gang får du ta med Space Marinsene dine;)

  ReplyDelete
 6. Trond - takk for tipset! Poengene er nå gått igjennom og poeng-komboen sjekket. Ny resultatliste er nå postet, og vips kom jeg på delt 9 plass, og greide dermed målet mitt :)

  Den nye listen ser slik ut:

  1. Inge Marcussen - Orks -120,5
  2. Kjetil Andre - Chaos - 96
  3. Jørn Nordli - Chaos - 88
  4. Ingvar Buli - Space Wolves - 86,5
  5. Kenneth Lomeland - Space Wolves - 85
  6. Øystein Moe - Sisters of Battle - 84
  7. Mikhail Vasilyev - Eldar - 82
  8. Thomas Kastmann - Tyranids - 77
  9. Leif Inge - Space Marines - 71,5
  9. Odd Kjøstvedt - Imperial Guard - 71,5
  9. Kjell Ørnulv - Tyranids - 71,5
  12. Trond Halvorsen - Eldar - 71
  13. Magnus Bjerkeseth - Space Marines - 65,5
  14. Ivan Karlson - Space Marines - 64,5
  15. Petter Nordhus - Tyrranids - 62,5
  16. Trond Frøyteland - Chaos - 61
  17. Tore Svendsen - Chaos - 53,5
  18. Johannes Campell - Necrons - 41,5
  19. Frank Henrik - Space Marines - 40
  20. Jonas Kristian - Black Templars - 39

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)