17 September 2010

Invasion 2010 - Architecture of Aggression

Så, da er vi på vei til Kristiandsand for å delta i TSBs tredje Invasion. Jeg regner med at Ørnulv og Trond selv poster (eller har postet) sine egne arméer, så jeg skal nøye meg med å presentere min egen liste. Bilder av samtlige enheter, med ett unntak, er å finne her i bloggen under Word Bearers etiketten. Havoc'ene må nesten få en egen Architecture of Aggression artikkel til uken, når vi er tilbake igjen.


HQ
Kratos Drak'ftae (aka Kharn the Betrayer)

Elite
Dreadnought (Dreadnought CCW, Heavy Flamer, Plasma Cannon)
Dreadnought (Dreadnought CCW, Heavy Flamer, Plasma Cannon)

Troops
Word Bearers Assault Squad
1 Skull Champion (Power Fist)
8 Khorne Berzerkers

Word Bearers Tactical Squad
1 Aspiring Champion (Power Fist)
9 Chaos Space Marines (Meltagun x2, Icon of Chaos Glory)
1 Rhino (Dozer Blade)

Word Bearers Tactical Squad
1 Aspiring Champion (Power Fist)
9 Chaos Space Marines (Meltagun x2, Icon of Chaos Glory)
1 Rhino (Dozer Blade)

Heavy Support
Land Raider

Obliterators (x2)

Havocs
10 Havocs (Missile Launcher x4)

Jeg skal være den første til å innrømme at ovenstående liste nok ikke er den alle mest optimaliserte listen jeg kunne ha satt opp, men den har verktøy til de fleste jobbene som typisk må gjøres i løpet av en kamp 40K. Det som blir spennende å se, er om jeg klarer å bruke den fornuftig. Deployment blir viktigere i år enn i fjor, da jeg har et par statiske elementer i år.

Jeg planlegger også i år å kommentere artikkelen med resultater etter hver kamp, forutsatt at teknologien er med med naturligvis. Blir det tid, kan det også bli en liten oppsummering på slutten av dagene.

9 comments:

 1. Dette syns jeg er en kul og variert liste. Ekstra morsomt med de ti Havocene :p - noe jeg har hatt hell med i det siste faktisk! Lykke til der nede!!! Venter spent på kampresultater :p

  ReplyDelete
 2. Takk skal dere ha, begge to. Her er resultatene fra den Colchisianske juryen:

  1) Secure and Control
  Møtte Kjetil Viknes sin CSM (Nurgle) armé. Tapte Alpha, men tok ham på Beta og Gamma.
  8 - 12

  2) Spearhead Attack
  Møtte Thomas (fikk ikke med meg etternavnet) og en Tyranid-horde. Klarte Alpha og Beta, men mistet (overraskende) Berzerkerne - og Gamma - mot Tyranid Warriors.
  17 - 3

  3) Kill Them All (Night Fight)
  Mikhail Vasilyev sin Eldar armé viste seg å være vanskelig å få tak på, og Eldrad er en . Vi endte med uavgjort både i Alpha (7 KP hver) og Beta, mens ingen av oss klarte Gamma.
  8,5 - 8,5

  ReplyDelete
 3. Gratulerer med Best Painted, da :)

  ReplyDelete
 4. Takk Kjetil! Takk til alle som stemte på arméen min, og takk til Linus som ikke ble med nedover i år. ;)

  Dag to rapporten kommer i kveld, når jeg har tilgang på notatene mine.

  ...og da har jeg et scoop!!! :D

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med 3 plassen!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 6. Er dette scoop-Jørn-dagen eller noe?
  Ingen som tenker på at jeg kanskje ville skryte av det selv først?!?

  Neida! ;) Takk skal du ha, Ørnulv, skjønt jeg føler med Ingvar som får sine Håp og Drømmer [fiolinmusikk] knust i bittesmå skjøre biter på denne måten.

  Nuvel... Til saken!

  4) Capture and Rescue
  Trond Frøytland, og turneringens andre CSM-motstander for meg. En variert og interessant liste med Abaddon og Berzerkers i Land Raider, Lash-Sorcerer sammen med en av tre CSM-squads i Rhinos, Vindicator og Predator.
  Dawno of War deployment i dette scenariet var nok en smule uheldig. Det ga meg nesten automatisk Gamma i runde én, fordi jeg vant initiativet og kunne sette opp en Rhino så og si PÅ det sentrale objektivet. Beta var Kill Points for Characters, Monstrous Creatures og Vehicles. Der tok han begge Dreadnoughtene mine tidlig, men jeg fikk has på alle Rhinoene og Vindicatoren hans. Jeg spilte feigt... ehrm... taktisk med min nominerte squad, og sendte Kharn og Berzerkerne etter hans, og tok (med litt flaks) hans nominerte squad for Alpha også.
  20 - 0

  5) Double Flank Attack
  Ingvar Buli hadde bygget(?) og malt 1750 poeng Space Wolves i løpet av de to ukene umiddelbart før turneringen. Armeen var nært opp til en klassisk RazorFang liste, med Wolf Guard Battle Beader på ulv (med valper), tre små Grey Hunter squads i Rhinos, tre Long Fang squads og en Wolf Guard squad i Razorbacks, to Wolf Scout squads og to Land Speeders. Wolf Guard'ene var stort sett fordelt ut til Grey Hunter og Scout squadene.
  Han holdt objektivet på sin side av bordet og presset seg inn på begge på min side, og tok derfor Alpha. Jeg tok elleve Kill Points mot hans ni, og tok en dyrkjøpt Beta. Jeg drepte dessuten hans dyreste enhet allerede i runde tre, for Gamma.
  8 - 12

  ReplyDelete
 7. Det er Liknes, forresten :) Ikke Viknes.

  ReplyDelete
 8. Gratulerer med best painted! Det er vel fortjent:)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)