1 August 2010

Kjerringvik Round Robin 2010

Det har vært pratet på både to- og tremannshånd - pr sms, telefon og over spillebordene - angående hvilket opplegg vi skal ha nå uti august.

Etter hva jeg skjønner ønsker alle å få spille mot alle...

- Vi trenger da i hvert fall tre bord med tilstrekkelig terreng.
Ørnulv og jeg kan stille (og transportere) både plater og terreng til ett hver, men vi trenger ytterligere ett bord...

- Vi kan ikke gjennomføre med for store arméer.
Det har tidligere vært snakk om 1250 poeng. Dersom det ikke er ytterligere innspill, blir det sannnsynligvis stående. (Én armé for alle fem kampene, naturligvis.)

- Vi må nok være beredt på nogenlunde intensiv spilling i hvert fall én av dagene.
Skal vi ha tid til å gjennomføre - samt en runde i Speedbåten - kan det godt hende vi må klare tre kamper den ene dagen. (Ikke uvanlige takter for oss garvede turneringsfarere, så det går nok greit.)

Det ryktes også at de fleste planlegger å følge vertens oppfordring om å starte helgen litt tidligere. Gjelder det samtlige så betyr det at vi rekker desto mer - både spilling og sosialt.

Det er alt så langt! Håper dere alle er ikke altfor bortreist og såpass online at dere kan gi lyd. Jeg kommer tilbake med fem passelig generiske scenarier i løpet av ikke alt for lang tid (håper jeg). Tar gjerne imot konkrete forslag dersom dere har.

...og om vi får tid til mer enn KRR2010 (se tittel), så er det koselig om noen har idéer til hva annet vi kan gjøre. ;)

+ + + 0231010.M3 + + +

KRR2010 Tournament Pack
(Dette er forenklede versjoner av Invasion 2010 scenariene.)

6 comments:

 1. Jeg forselår flere armelister hver og tidslimit på spillingen.
  Kan evt begynne med 400 pts og øke opp til 1500 pts. Evt kjøre en mini turnering - swiss tournament evt.

  Trond

  ReplyDelete
 2. Grunnen til at jeg ikke gikk for en turnering med eskalerende lister, er at de forskjellige arméene våre ikke har det samme innbyrdes styrkeforholdet ved de forskjellige poenggrensene.

  Ting tar mer tid enn vi har en langhelg når alle skal møte alle på alle poengnivåene, så kanskje vi heller skal spille en Escalation League ut over høsten? Dette kan vi komme tilbake til i slutten av måneden...

  ReplyDelete
 3. Noen kommer torsdag, noen fredag, noen drar hjem lørdag, flertallet drar hjem søndag.

  I fjor gjorde jeg endel felles innkjøp (mat til middag, frokost mv). Siden jeg ikke er kjent med alle sine planer er det greiest om vi i år tar med mat og drikke selv. Tips - vent med middag / lunsj til vi ser hvordan været blir. Bryggelunsj eller middag, grilling osv avhenger først og fremst av været. Ta med sengetøy (putevar, dynetrekk og laken). Og klær egnet til båt og utehygge!

  Jeg synes opplegget med 5 scenarier og alle møter alle med 1250p virker bra. Men, gitt ulik ankomst / avreise og sterkt behov for litt fleksibilitet (væravhengig fremdrift med spilling) synes jeg det kan være lurt om vi skriver en 500p liste også (og kanskje en 1000p), slik at vi kan ta slagene litt på sparket og velge størrelse utifra tilgjengelig tid og form. Dette som back up til opprinnelig opplegg. Messa Minos har jo morsomme små scenarier om det skulle ønskes spilt.

  Velkommen!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 4. Alternative lister for spilling 'innimellom' er absolutt en god idé!

  Kill Team reglene fra bakerst i Battle Missions boka kan kanskje være interessante i så måte, og kan sikkert kobineres med Recon Missions fra Mesa Minos. (Jeg skal passe på å få skrevet ut et par-tre eksemplarer av MM-lefsa vår.)

  Kamper med 1250 poeng bør kunne gjennomføres halvannen time eller så. Jeg får bestille overskyet vær fredag/lørdag, så ordner dette seg. :P

  Apropos 'turneringen' vår forresten: Jeg har tittet på Rankings HQ i det siste, og har lyst til å teste opplegget deres.
  Jeg har allerede opprettet min egen profil samt "Team StormBolter" som gruppe der. Det finnes en link til hovedsiden i RHQ-widget'en i den venstre av kolonnene til høyre, under Følgere.

  ReplyDelete
 5. "Kjerringvik Round Robin 2010 Tournament Pack" skal nå være tilgjengelig under 'Windows Live' dokumentområdet mitt. (Se link nederst i artikkelen over.)

  Jeg kommer til å pakke i bilen så snart jeg har fått ungene hjem i dag, men kommer meg ikke avgårde før Tonje er hjemme - forhåpentligvis før det blir alt for sent.

  Uansett så ser jeg de fleste av dere i kveld en gang. Gleder meg veldig nå!

  ReplyDelete
 6. En liten oppdatering: Nå er turneringsresultatene omsider lagt inn i databasen hos Rankings HQ, så nå ligger det faktisk litt informasjon i RHQ-widget'en i høyre kolonne.

  Resultatene fra 40K-turneringen på Invasion 2010 vil sannsynligvis også legges inn ganske snart. I mellomtiden oppfordrer jeg til å opprette en profil på rankingshq.com, så skal jeg undersøke litt rundt hvordan man evt må gå fram for å 'claime' turneringsresultatene sine.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)