19 August 2010

Asterios Maleficum - Word Bearers Summoned Greater Daemon (Architecture of Aggression XX)

Når dette postes er jeg - forhåpentligvis - på vei til Kjerringvik med en podcast på øret og bilen full av miniatyrer og terreng. Linus og Ørnulv står - sannsyligvis - og schnøvler over et spillebord og prøver å huske hvem sin tur det er, mens Inger Helene tar notater til bruk ved neste medarbeidersamtale. ;)

Modellen nedenfor er på en måte oppfølgeren til Chosen-enheten jeg postet om tidligere denne uken. Jeg har hatt denne liggende i bokhyllen nede i "Hulen" siden i våres, men fikk omsider bygget den mellom malingstrøkene på augustprosjektet.

Selve malejobben gikk overaskende kjapt og greit. Selve melejobben var faktisk unnagjort på et par kvelder.

Sort grunning fulgt av et par tynnede strøk med Rotting Flesh. Huden fikk så et strøk med Purple Ink. Når dette igjen var tørt, fikk horn, tenner, klør og øvrige "harde" detaljer et strøk med Snakebite Leather. Hele miniatyren fikk deretter en grundig drybrush-runde med Bleached Bone før detaljer som rustningsplater ble malt i henhold til oppskrift for dette. Munn, øyehuler og neglbånd fikk et tynt strøk (eller to) med en miks av Ultramarine Blue og Chaos Black. Litt Skull white ble mikset inn for å highlighte tunge, tannkjøtt og svelg. Til slutt fikk miniatyren en selektiv drybrush-runde Skull White for å framheve de harde detaljene ytterligere og for å reparere fingerslitasje. Den ble deretter rushet ned i garasjen for et par runder med mattlakk.

1 comment:

  1. Vanvittig kul modell Jørn! Svært aggressiv positur og en sterk colour skeeme! Gratulerer!

    Ørnulv

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)