25 July 2010

Sommerprosjekt

Etter å endelig ha limt på de siste "tusen" små bitene er endelig Stompaen min ferdig bygd:)


4 comments:

 1. Søren, må se og få ut fingern med superheavyen selv nå. Den ble skikkelig orketullefæl :) Blir spennende å se når malejobben er gjort ;) Baneblade venter ;)

  ReplyDelete
 2. ...men er det Gork eller er det Mork?

  Jeg satt faktisk og leste noe gammel (fra Rouge Trader) fluff om nettopp det å bygge Gargants her om dagen. Du skal ikke se bort i fra at det kan komme til å inspirere den andre garganten. (Vi kan i det minste håpe.)

  Gleder meg til å se den ferdigmalt jeg også! (Linus: Trenger vi en brainstorming-sesjon for å samkjøre Superheavies?)

  ReplyDelete
 3. Hmmm. ser ut til at det må bestilles en Eldar Superheavy/Titan også.

  ReplyDelete
 4. Først av alt - så bra du har fått den ferdig Inger Helene, veldig kul modell. Vet du har "slitt litt", men det har betalt seg. Gleder meg til å se den ferdig :) Blir den det før turen din til USA min tro.... ;)

  Trond; jeg håper virkelig du gjør alvor av det du har dundret på lenge, med 3 Big Killers på "ond side" har min ene ikke mye å stille opp med, særlig når chaos gutta setter seg ned og finner Max combo for å ta den ut! Slemminger er de!!! Vel, må se å få malt min også... Og ser ikke bort ifra at det kommer en og annen Baneblade i Ultramars tjeneste også....

  Andre; hiver du deg på snart du også?

  Til alle: riktig god sommer, nå er det 3 uker ferie (om man ser bort ifra at Desticados Landraider er i ferd med å få sin egen support tank da...)

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)