15 July 2010

Jørns Juliprosjekt - Word Bearers CSM Squad (Architecture of Aggression XVIII)

Jeg vil gjerne starte denne månedens artikkel med et lite tilbakeblikk. Bildet til høyre viser alt jeg har malt ferdig i løpet av første halvår i år (på en av de nye bordplatene våre).

To HQ, tre Elite, to til åtte(!) Troop og to Heavy Support enheter. Totaloversikten viser tre HQ, fire Elite, fem til elleve Troop, én ussel Fast Attack og syv (host) Heavy support enheter. En viss overvekt i Heavy Support og en veldig tynn Fast Attack seksjon. For inneværenede måned er det en ny CSM-squad som skal klargjøres.

Ti mann. Aspiring Champion med Power Fist, Icon of Chaos Glory og to Plasma guns. De skal settes opp på vogn de også, men jeg tror jeg skal få kjøpt inn et par-tre stykker til å male opp samtidig. Jeg har planer om ytterligere en enhet eller to som trenger tilgang på transport, så de går neppe til spille.

Work in Progress bilder:


Tok med meg litt malesaker til Sandefjord, og gjorde squaden ferdig i løpet av et par-tre kvelder der. Mangelen på nettilgang gjorde at jeg ikke fikk lastet opp noe ferdigbilde før vi relokaliserte til Beitostølen - der det er i hvert fall litt nettilgang.


Nå trenger jeg bare å snuble over en hobbybutikk som har en dugelig kniv og plastikklim, så kan jeg kanskje begynne på noen av miniatyrene som kom i posten forrige uke, og som Tonje var så grei å plukke med seg da hun var hjemmom.

Kanskje det finnes noe i eller rundt Fagernes...

1 comment:

  1. De gjør seg helt klart på det "nye bordet"!

    Kule bilder, og bra progresjon. Ja, fast attack lider vel litt, men vi kan jo alltids rette opp det! Selv leker jeg med tanken på Landspeedere, 2 X 3, bestående av en med Multi Melta og Miss Laucher, og en bare med H Boltet (offer). Vi får se...

    Ørnulv

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)