28 February 2010

Så kom ånden tilbake...

Endelig!!!

Etter måneder med liten spill lyst, malelyst, generelt ikke lyst til å drive med 40 K, så ser det ut til å løsne litt. I skirvende stund, er 3 warwalkers ferdig montert og klare til maling... vel ferdig er de vel ikke helt for GW har en lei tendens til å ikke inkludere alle opsjoner, og i sin visdom endre design på våpen. Jeg mangler 1 våpen til 1 walker, så det må jeg tilegne meg på en eller annen måte. Bitsboksen hadde ikke nok utvalg.

Et lite skår i gleden er at jeg i mitt flyttevirrvarr har klart å sette all malingen i garasjen i vinter.... noen erfaringer blandt medlemmene om hvordan Citadel maling håndtere -30??? Blir vel å kjøpe seg ett startersett og begynne fra scratch tenker jeg.

Videre på programmet står oppussing av warpspiders, flere warlocks og stormguardians. Ser ut til å bli en travel vår.

Men undertegnede er alltid klar for en utfordring.

2 comments:

 1. De har våpenet du mangler på http://www.bitzbox.co.uk/ ser jeg. De skal ha £1.50 pr stykk riktignok, så det kan være verdt å ta en titt på eBay først.

  Frossen maling... Hvordan oppfører den seg nå når du har fått tint den opp igjen? Kan du for eksempel (tilsette van og) røre dem opp igjen? En dæsj "Acrylic Flow Improver" kan også kanskje gjøre susen. Jeg har såpass at du godt kan få nok til i hvert fall å finne det ut, men kan uansett være verdt å investere i det uansett.

  Siden du skal "pusse opp" modeller kan du kanskje ta og teste "Bruk heller "Ajax Professional Extra Power" for oss? ;) Den fåes visstnok på Meny. Bremseveske er, som kjent, ikke direkte helsebringende, og jeg har hørt at dette Ajax-produktet skal være et greit alternativ.

  Fikk du aktivert Army Builder forresten?

  ReplyDelete
 2. Hyggelig at du er tilbake Trond, ser frem til å se deg, din arme og dine nye modeller!

  Frossen acryl kan kanskje være vanskelig å få jevn og fin igjen. Ville evt bare prøvd å røre ut, evt med litt vann eller acryl tynner (fåes kjøpt i vanlige malervareforretninger som fører "kunstner maling" som f.eks. Jernia). Og det spørs vel hvor mye styr man skal lage ut av det hele.... (hvor stor paint range bruker du?) Kan forøvrig anbefale deg en tur innom Hobby Land (gml Modell Hobby) i Skovveien. De fører full range "Army Colour", som har et vidt spekter av farger linket delvis mot Tamya og GW (billigere enn GW sin), og som har like fin kvalitet.

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)