14 February 2010

Mawlock og Tervigon II

Marius sin Mawlock er ferdig bygd. Det eneste jeg har hjulpet litt med var basen. Målet var å prøve få det se ut som om beistet presser/borer seg opp..... Han påbegynner malearbeidet etter vinterferien. Han er godt fornøyd, og det hjalp litt etter et tøft møte med gruppen "Ungdom 18 år" under Oslo Open" :)Trygon II (eller scarface som jeg vil kalle ham pga kraniet) er ferdig bygd. Om denne blir ferdig til vinterferien gjenstår å se, men i alle fall uken etter. Brood Lord, Licor og Hive Guard venter i skuffen....5 comments:

 1. Ser veldig tøffe ut begge to! Likte posituren til Tervagonen. Gleder meg til å se de ferdig:)

  ReplyDelete
 2. Kul figure. Gleder meg til å se dem ferdig på et spillbord. Dag

  ReplyDelete
 3. Mawlocken er kjempe kul! Håper jeg kan få spille mot deg/dere når den er ferdig Marius! Selv om den nok kommer til å stå for en stor orke slakt:)

  ReplyDelete
 4. Here there be Dragons!!!

  Veldig cinematisk posering på den Mawlocken. Det er som om støvet knapt har lagt seg etter at den har kommet opp der den stopper opp et øyeblikk for å vurdere hva den skal spise først.

  Tervigonen har litt av den samme "Hear me roar" attituden som Brood Lorden du har i skuffen. Det er også mer eksplositet over Termagauntene som fødes der også.

  Det eneste jeg har å utsette, er at det fortsatt er igjen noen støpekanter på begge beistenes Scyting Talons samt på Gauntene, men jeg går ut i fra at de fjernes før grunningen skal på...

  ReplyDelete
 5. Takk alle sammen :) Vi gleder oss til å ta fatt på disse to!

  Jeg pleier ta en siste runde mht mold lines før første spray med sort (og om nødvendig en runde til etter med påfølgende ny spray). Men jeg lar midt-mold-line på hodene og Fleshborerne til Gaunts være igjen da de fungerer som guides for high light med Hawke Tourqose (lakken blender).....

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)