26 January 2010

Tervigon - konverteringsprosjekt - ferdig

Progress uppdate - de første strøk ferdige, og det ser slik ut:

Da fortsetter Hive Mind sin "regenerering" av Hive Fleet Grendel med et forsøk på en Tervigon.

Jeg har tatt utgangspunktet i beskrivelsen i Codex Tyranids som angir at den har bakben, og tegningen som viser at Talloons brukes som støtte for en massiv overkropp. Basestrørrelse antas være som for en Carnifex. Den har fått en "ballong" under magen laget av bits fra alternative "rygg skjold" og med diverse spikes/bits og en mengde green stuff. Planen er at 3 Gaunts skal komme ut av/ha kommet ut av "sekken" og at det legges mengder klar silikon el som slim over disse som henger ned fra magen på beistet. Sliter med å velge materiale for slim, og tips mottas gjerne. Så langt ser det slik ut:13 comments:

 1. Ligner på en blanding av en alien og en edderkopp:)
  Gleder meg til å se den ferdig!

  ReplyDelete
 2. Kult at du tar den ett skritt videre fra BoLS-varianten. Det virker som du er veldig bevisst på hva du gjør og følger fluffen.

  Kan ikke bli bedre da. Ser stygg og fæl ut, men en veldig morsom unit etter hva jeg kan skjønne.

  Griseriet er jeg ikke helt sikker på. Mye fynker. Noe så enkelt som greenstuff og gloss varnish etter forseglingen til slutt vet jeg virker bra. Men tredjepartsprodukter som ren silikon gjør kanskje også nytten? Spørs uansett om ikke gloss varnish til slutt uansett bør på...

  Lykke til videre med arachnatyranidosaurus!

  ReplyDelete
 3. Vanlig trelim blir gjennomsiktig og hardt når det tørker, men man risikerer at det slås løs og tar med seg malingen under.

  Flytende lateks tørker også gjennomsiktig men også ganske tyntflytende, så det spørs hvor mange lag man må opp i (og hvor lang tid hvert lag må tørke).

  Jeg tror nesten at silikon er det mest anvendbare materialet her. Man kan legge en 'klædd' på en pallett, og bruke pensel, tannpirker el.l. for å legge på og dra ut dryppende slimtråder.

  Dette ser uansett rimelig profesjonelt ut Ørnulv. Pass på å ta masse bilder, for du kan fort ende med å sette standarden for flere enn du aner her.

  ReplyDelete
 4. Takk for oppløftende ord alle tre :) !

  Nå venter jeg på at GW i Oslo skal få inn Gaunts for å kunne bygge modellen ferdig. Skal så male hele før jeg legger på slim guffa, helt til sist....! Make ore break heter det vel...

  Tror jeg går for klar silikon. Når den har tørket bruker jeg først utvannet trelim, så gloss warnish og til slutt kommer jeg til å pensle på GW sin water effect. Burde lage en hard hinne som forhåpentlig vis blir gråslimet klar guffelade....

  Går det galt har jeg i alle fall hatt et gøyalt hobby prosjekt :) Går det bra må jeg nok lage en til (har en carni til i skuffen :)

  I dag har jeg sprayer min chaplain, så han blir mitt HQ maleprosjekt før helgen. Med Trygon Prime som en heavy ferdig på en uke burde jeg da få noen malepoeng Jørn, og ja, jeg er med i din prosjektgruppe. Og jeg skal ta bilder underveis av Tervigonen.

  PS! Det ryktes at Nids med store kanoner er på vei til Norge snart.....

  ReplyDelete
 5. Fikk et bilde på mobilen her for litt siden, og videresendte til mailen min for å få sett bedre på det og... Dette måtte jeg bare putte inn her i artikkelen til Ørnulv så alle får det med seg.

  ReplyDelete
 6. Og det er jo så fenomenalt kult!

  ReplyDelete
 7. Det er nesten skremmenden sånn som du holder på om dagene nå Ørnulv!

  Den nye Tyranid-codexen ser ut til å være en vitamininnsprøytning av dimensjoner... Eller kan det være at det er noe annet som har infisert deg? Burde vi kalle inn forsterkninger, eller er det allerede for sent? Er Exterminatus eneste gjenværende alternativ, eller kan Aquilupus Prime fortsatt vinnes tilbake fra Skyggen?

  J ;)

  ReplyDelete
 8. Da er Tervigonen ferdig!

  Brukte GW Water Effect til slimet. Helte ut masse i en bolle, og lot det halvstørkne. Plukket ut biter (flak) og bygde opp strukturen, og overførte det mer flytende oppå. Til slutt la jeg på nytt lag med Water Effect og Gloss Warnish.

  Ørnulv

  ReplyDelete
 9. Jeg syns du har løftet Tyranid-arméen din ennå et hakk utseendemessig, nå etter 'regenereringen'.

  Jeg liker spesielt hvordan den grønne kantingen av carapace-delene er organisk ujevn. Det tar seg veldig mye bedre ut enn om du bare hadde lagt streker langs kantene.

  ReplyDelete
 10. Den ble kjempe kul! Syns slimet ble bra, ser ekte ut!

  ReplyDelete
 11. Da er Ørnulv med i finalen på belloflostsouls.net. Så da er det bare å gå inn å stemme! Ingen tvil om hvem jeg syns var finest!!
  Stemmen min går til Don Bingo (alias Ørnulv) :)

  ReplyDelete
 12. Har vært helt fraværende i dette lille universet vårt en stund, og vil nok være litt fraværende en del uker til, men kan ikke unngå å se at spesielt to karer raser fram med sine prosjekter. Har nå stemt på deg på BoLS Ørnulv. For en konkurranse og for en modell du har laget. Helt ypperlig, rett og slett!

  ReplyDelete
 13. Takk skal dere ha! Mellomfornøyd med slimet, men ser faktisk bedre ut live.

  Jobber med tanken på posituren til nr 2. Tror den skal være litt mer oppreist og at sekken skal være mer "i ferd med å revne....."

  Gøy uansett dette her :)

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)