30 December 2009

Uuuups - I did it again!

Før jul hadde jeg en byggekveld med Inger Helene. Etter gode innspill, god rødvin, Tacos og masse deler fra Andre, ble resultatet ett litt "tett" 2 etg bygg med god plass til modeller på tak og altan. "Terrassum" var født!

Etter å ha grunnet med svart spray drybrushet jeg hele bygget med Dark Flesh. Denne fargen gir (etter min mening) en fin dybde på det hele (kriker og kroker), og får bygg og terreng til å virke litt grumsete og "varmt". Jeg har satt min ære i ikke å ha 2 bygg med samme farge. Hva skulle jeg nå velge? Har brukt endel Shadow Grey som grunning for merker mv. Jeg ønsket enda ett dystert bygg, så fargen virket ok. Jeg over-brushet veggene innvendig og utvendig med Shadow Gray (memo til meg selv - neste gang du lager bygg i etg som er lukket, mal hver etg for seg og sett sammen når ferdig malt - dust).

Jeg over-brushet tak, gulv, statuer og skaller med Snakebite Leather. Dører og ørner over-brushet jeg med Tin Bitz. Deretter drybrushet jeg tak og gulv med Kommando Khaki. Stauer og skaller drybrushet jeg med Bleached Bone. Dørene, ørner, bjelker mv drybrushet jeg så med Chain Mail. Vegger ble deretter drybrushet med en mix av Fortress Grey og Chaddow Grey.

Jeg laget en wash bestående av: Chaos Black, Black Ink, Scorched Brown, Green Ink, Blue Ink og masse trelim. Hele bygget ble vasket. Deretter drybrushet jeg statuer og skaller med en blanding av Skull White og Bleached Bone, og vegger med en mix av Fortress Grey, Ice Blue og Shaddow Grey. Jeg inket så statuer og skaller med utvannet Brown Ink.

Bygget ble montert på en base som på forhånd var strukturert og malt fedig mht arealet inne i bygget. Basen er gitt en struktur med min vanlige mix av trelim, husfix og vann (stener monteres underveis). Deretter er basen malt med sort iblandet utvannet trelim. Hjørner mot bygg og mellom nivåer (stener og sprekker) drybrushes Dark Flesh. Hele flaten drybrushes så med Codex Grey. Hjørner mot bygg og sprekker mv drybrushes stedvis så med Catachan Green. Hele flaten drybrushes med Fortress Grey og til slutt lett med en blanding av Fortress Grey og Skull White. Til slutt sprayes hele bygget med Satin Varnish.

Håper "Terrassum" blir spillbart og faller i smak!

Dette blir siste hobby aktivitet i 2009, jeg ser frem til 2010!

1 comment:

  1. Likte dette Ørnulv. Siste bildet var kanskjel itt lyst, men ser veldig bra ut. Matcher resten av bygningene dine.

    En hel haug egenkomponerte fargekombinasjoner som er spennende, ikke minst vasken med masse trelim. Hørtes litt skummelt ut ;)

    Men hvordan ser dette ut bakfra og inni?

    Linus

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)