12 November 2009

Death from Above

Linus og jeg fant ut at det var på høy tid at vi fikk testet Planetstrike. Som sagt, så gjort. Det var ikke så farlig at ingen at oss hadde lest noe særlig i boken siden den var ny, for eventuelle spørsmål kunne vi sikkert ta underveis.

Da Jørn dukket opp på Hosle var det Trym fra Team Bolt Pistol som tok i mot, for Linus måtte ut en tur for å hente bastionene sine.

Kort tid etter dukket også Linus opp, og fikk satt opp terrenget mens Jørn bladde og leste høyt fra boken. Etter litt fram og tilbake fordi vi ikke hadde helt kontroll med rekkefølgen på forberedelsene kunne Jørn - som angriper - begynne første runde.

Firestorm'en tok ut en Vindicator og ett wound av Vomitus. D6 + Antall bastioner virket som et balansert antall skudd.


Spørsmålet om hva som skjer når kjøretøy 'feiler' Difficult Terrain tester dukket opp igjen. Her må vi enten finne noe offisielt eller lage oss en husregel.

Det vi stusset mest over, var likvel at bastioner som kollapser tilsynelatende etterlater alle okkupantene fullstendig uskadd. Om det faktisk stemmer at det skal være sånn så hadde det vært greit å få det ytterligere bekreftet. Om motsatt er tilfelle trenger vi tydeligvis hjelp til å finne frem i reglene.

Uansett så var hovedinntryket at Planetstrike var gøy! Her er det full action og 'in your face' fra første runde, så dette må gjentas så snart vi får til.

...og så har jeg lagt opp en liten videosnutt fra kampen på YouTube.

2 comments:

 1. Snakket kort med Linus om dette i går, Planet Strike virker veldig gøy!

  Burde vi planlegge en avslutnng av MM og komme oss videre?! F eks justere vict cond på Controll Mission 1 så det er mulig å vinne og komme videre (cen etter dette er jo ganske kule), eller bare avslutte på en dato og la opptjente poeng avgjøre? De av oss som spiller mest har jo spilt de fleste Strategic mange ganger, og jeg er også tilhenger av å komme ordentlig igang med Planet Strike :)

  Hva synes dere?

  Ørnulv

  ReplyDelete
 2. Dette var jo egentlig forrykende morsomt.

  *Jørns åpningsangrep: Uskadeliggjør en vindicator.

  *Jørns runde 1: En vindicator til borte. En bastion borte. Dette ser grusomt stygt ut for Death Guard.

  *Linus' runde 1: Demonprinsene tar raptors og scorceror. Battlecanonen jeg kjøpte til den ene bastionen sender terminatorlorden i bakken med en 1-er på rullen. Plague marines i bastionen assaulter csm og en dreadnought. Ti terminatorer kommer på bordet. Tar ut en defiler. Hele kampen har snudd fullstendig. Dreadnoughten i nærkampen i bastionen ved Jørns "bordside" mister ett nærkampvåpen.
  *Jørns runde 2: Berserkerne kommer heller ikke nå. Terminatorene, nå med meltabomber og defensive granater, er tynnet ut (3 igjen), men senker den andre bastionen i nærkamp. (Demonprinsene truer like ved) Nærkampen i den andre bastionen fortsetter. Dreadnoughten mister enda ett våpen i nærkampen. En ny dreadnought som har kommet på gjør lite skade. CSM, også den med meltabomber og defensive granater, vraker den uskadeliggjorte vindicatoren.

  *Linus' runde 2: CSM i bastionen blir assaultet av ti terminatorer. Død. En temrinator blir skutt ned, men Vomitus tar de to siste (mener det var slik?).

  Og da var klokka halv ett... Game over.

  Linus med bra overtak, men med I5 S5 på assaulten fra berserkere i runde tre, kunne det blitt kamp igjen.

  Konklusjon: Veldig gøy!

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)