14 October 2009

40K Abroad - GW Plaza, London

"Contact with alien races always renews ones faith in humanity. It is my belief that foreign travel narrows the mind wonderfully."
- Attributed to Helem Bosch


Så var man omsider tilbake fra det store utland. Sådan en langhelg med She-who-comes-first er slettes ikke å forakte, må vite!

Siden jeg hadde vært flink, og geleidet Henne både rundt på Tower of London og gatelangs opp til Oxford Street, så fikk jeg lov til å gå en liiiten tur innom GW Plaza - helt på egen hånd.

jeg oppdaget nå nettopp at det var boksignering av Sandy Mitchell der den dagen, men ikke så jeg noe til noen forfatter. Jeg fant et par bøker - som han hadde skriblet i. Kansekje det som var hele signeringsgreia? Jeg plukket også opp Planetary Empires, sånn at vi har noe å slåss over også når vi får gjort oss ferdig med Mesa Minos kampanjen.

Dessverre hadde jeg lagt igjen det ordentlige kameraet på hotellrommet, så jeg håper dere kan unnskylde den dårlige kvaliteten på bildene. Det kommer jo ikke skikkelig frem engang at den Stompa'en kun er halvferdig og kryr av Grotz og Mekboyz som jobber med å få den ferdig.

De hadde forresten også laget noen modeller av Leman Russ og Magnus the Red, men det lykkes meg ikke å få til noe annet enn noen fryktelig grøtete bilder av dem - gjennom både butikkvinduet og glasset i kabinettet. Vi får se om de ikke heller dukker opp andre steder på nettet etter hvert.

2 comments:

  1. Velkommen hjem :)
    Merker allerede nå at jeg lengter tilbake...

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)