Pages

19 February 2009

IsCon 2K9

Denne turneringen har vært i emning et par måneder nå, men først tidligere denne uken er dato og lokasjon endelig avklart. Jeg har allerede fått forespørsler fra arrangørene på om Team StormBolter kommer til å stille...

Åsgård skole (Skoleveien 9, 1430 Ås)

Lørdag 21.03.2009 10:00 - 21:30
3 kamper á 1750 poeng
1 kamp á 1000 poeng

Søndag 22.03.2009 09:00 - 16:00
2 kamper á 1750 poeng
Quiz

Gitt diskusjonen nedenfor, blir det ingen tilstedeværelse fra Team StormBolter.
Apocalypse hos Ørnulv trumfer turnering på Ås. ;)

13 comments:

 1. Ja, jeg innser at turneringen har landet på den ene potensielle apokalypse-helgen Ørnulv foreslo. (...og den eneste av de to jeg har mulighet.)

  ReplyDelete
 2. Jeg har fulgt med såpass på 2d6 at jeg visste du hadde følere ute, Jørn. Hadde selvsagt vært artig med en turnering igjen (halvannet år siden sist), men spørsmålet er hva vi egentlig vil og hvor mye tid vi faktisk har. Ø's plan har jeg personlig veldig sansen for. Føler at hele TS fortjener en ny runde Apo, der vi unngår fallgruvene fra sist, selv om det tross alt var veldig hyggelig!!! Personlig er jeg kanskje mest lysten på en ny runde på Briskeby, men er åpen for diskusjoner ;-)

  ReplyDelete
 3. I beste Ole Brumm ånd har jeg naturlig nok lyst til å få med meg begge deler, men om jeg MÅ velge så... hmm... så må jeg først være sikker på at det ikke finnes en løsning hvor jeg slipper å velge bort.
  (Jeg fikk en idé!)

  Regner vel ellers med at vi hører fra de øvrige her først når vinterferien er over, og de er tibake på nett...

  ReplyDelete
 4. .... turnering.... vet ikke med nåværende regler hvordan det blir, men det kan jo bli bra... samtidig... føler at vi må få til ett bedre apo spill enn sist.... vanskelig å velge :)

  ReplyDelete
 5. Meine herren (und Damen)! Tilbake fra Lech og klar for arme bygging og spill igjen!

  Med unntak av Inger Helene virker det som samtlige fra TS har sagt at 20.03 - 22.03 i utgangspunktet passer.

  Personlig er jeg ikke klar for 40K turnering enda, jeg må justere litt og spille mer før jeg ønsker turneringsspill. Derfor blir nok august/september min første 40K turnering.

  MEN nå er jo flere av dere drevne 40K / turneringsspillere, og jeg forstår at det lokker. Jeg bøyer meg selvfølgelig for gruppens prioritering, vere seg om gruppen "trenger" Apocalypse eller turnering.

  Uansett - jeg tør anmode om tilbakemelding på hva dere ønsker så jeg evt kan planlegge noe alternativt for egen del. Uansett, følg hjerte og det som er lystbetont :)

  Håper å høre fra dere i løpet av første halvdel neste uke.


  Ørnulv

  ReplyDelete
 6. Jeg er nok mest lysten på Apocalypse redux og et annet spørsmål er vel hvor mange malte modeller du klarer å stille på så kort tid, Jørn. Men det blir vel i så fall Tau...

  ReplyDelete
 7. Oh ye of little faith...

  Det virker uansett ikke som at det er veldig stemning for turnering ennå, så jeg tror vi kan legge denne død.

  (Nå viser det seg forresten at jeg visst allerede er lovet bort til et førtiårs-lag (ikke å forveksle med et førtikå-slag) for en av Tonjes venninner den tjueførste, så jeg må se om jeg klarer å dodge den.

  Det er ikke mye tvil om hva jeg helst vil, men det spørs hva jeg kan komme unna med... N'est ce est pas?

  ReplyDelete
 8. Går inn i et en ny stilling på jobben uka før, og jobber selvsagt den helgen. Jobber til 17, så kan trolig stille etter det. Men foreløpig er det litt i det blå enn så lenge. Må også koordineres hjemme... Men har så lyst!

  ReplyDelete
 9. Glem turnering, jeg er med på storslag!

  ReplyDelete
 10. Hyggelig!

  Vel, forstår jeg det rett er status: Trond, Andre og Ego er sikre på å kunne detlta. Inger Helene kan ikke. Det er (høyst) usikkert med Jørn (40-års lag er noe man ikke skal ta lett på...). Linus ser ut til å kunne komme litt senere (etter kl. 1700).

  Spørsmålet blir om vi har nok spillere til å komme i gang i løpet av formiddagen? Jeg er kommet til at jeg også inviterer Dag som kan stille 3000p kult malt Chaos og evt Per som kan stille minst like mye Necrons.

  Vi kan organsere slaget slik at Linus og en deltaker til ankommer slaget med sin styrke runden nærmest etter kl. 17.00, og at fremmøte inntill da er deltakere på hver sin side. På den måten skrider slaget frem, fra la oss si kl 13.00 - 14.00, og eskalerer fra 17.00.

  Mvh
  Ørnulv

  ReplyDelete
 11. Hei. Jeg er med. Stiller med Chaos.

  ReplyDelete
 12. Tror nok 18 er mer realistisk. Men det får vi komme tilbake til. Foreløpig organiserer du som om jeg ikke deltar, Ørnulv. Snakkes nærmere.

  ReplyDelete
 13. Da stenger jeg denne posten for øvrige kommentarer, og så får dere fortsette planleggingen under AAII-posten til Ørnulv.

  Jeg har postet på 2D6 om at vi ikke kommer til å ta turen nedover i mars.

  ReplyDelete