Pages

2 November 2008

Imperial cities of Ultramar - part 2


"Manufactorum" har fått en del mer effekter, bl a har jeg bygget en kran (kjettinger vil henge ned i den ferdige versjonen), lyskaster og mer vrakgods. 
"Tankorum" er ferdig, og dermed er "the factory erea" ferdig :)

4 comments:

 1. Hjelpe og trøste og bære. Dette er så sinnsykt lekkert. Så enkelt, men så avansert og så fascinerende flott gjennomført. Med maling på må det jo bli helt fantastisk. Vet ikke om jeg tør sette i gang med city-working etter dette. Blir litt som å hoppe etter Wirkola!

  ReplyDelete
 2. Tar du imot bestilling? Per og jeg lurer på det.

  ReplyDelete
 3. Ta i mot bestilling? Jeg akter å ta en drøss med bilder under spilling når de er ferdige, og skamløst stjele alle de beste idéene. ;)

  Og de står ikke akurat tilbake for noen, de ruinene dine Linus. Jeg sitter og funderer litt på hvordan det kan bli om vi kombinerer våre respektive ruinsamlinger en gang.

  ReplyDelete
 4. På plass i Stavanger, 4 dager med regnskap og skattekurs... Inger Helene og jeg skal prøve å hygge oss litt, men spill og bygging må vike denne uken....

  Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Jeg er veldig spent på hvordan det bli å male disse ruinene. Kom gjerne med innspill og tips.

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)