Pages

23 September 2008

Ultramarines 2. - regruperer!

"The Armoury" fikk 4 uker. Etter første uke er 1 Tactical Unit og 2 Tactical marines med Plasma canoner ferdig :)
Jeg hadde glemt hvor tidkrevende det er å måle "rene skeems" (memo til meg selv: "neste arme bør ha overvekt av drybrushing og inking"). De nye Space Marines modellene syntes jeg først var fine, nye detaljer (granater, pistol hylstre mv), men av erfaring må jeg si jeg synes de gamle modellene er bedre. Hvorfor: 
1) støpetapper stikker rett ned i toppen på skulder skjoldene og toppen av ryggpakning (vanskelig ikke å lage merker som synes)
2) høyre underarm er støpt sammen med torso 
3) hjelmene støpt sammen med nakkeskjold
4) dreadnought armene er "hule" 

Ikke det at jeg tror det, men skulle noen ha interesse av colour skeem anvendt er den som følger (DB=Dry Brush; HL=High Light):
1) base colour: Chaos Black
2) armour: Ultramarines Blue X 2, HL Ultramarines Blue + Skull White (Lining)
3) metall: DB Chainmail, Black Ink + Vann, DB Mithrill Silver
4) linser og rosetter: Reed Gore, Blood Reed, Black Ink + Vann 
5) hylstere: Scorched Brown, HL Scorched Brown + Bleached Bone, Black Ink + Vann
6) purety seals: Beast Brown, Bleached Bone, Bleached Bone + Skull White (Black = skrift)
7) granater: Snott green, DB Goblin Green, Green Ink + Vann, DB Chainmail
8) ornamenter: Shining gold X 2, Chestnut Ink + Vann, DB Shining Gold + Mithrill Silver
9) plasma rails og slanger: Snott Green, DB Goblin Green + Chainmail, Green Ink + Vann
10) ansikt: Beast brown, Dwarf Flesh, Elf Flesh, Brown Ink + Vann
11) base: Brown Ink + Vann + PVA Lim, DB Snakebite Leather, DB Snakebite Leather + Fortress Grey, DB Bleached Bone; Beast Brown = base rim, Static Grass + Clump foilage
12) decaler: Gloss Warnish X 2, Matt Warnish + Vann, Ultramarines Blue
13) Modellen sprayes til slutt med "Satin - Purity Seal"

Etter så mye detaljer startet jeg i går på to "kjøretøyer" for å få en liten avveksling. So far - so good!Master "AdlerWolff" hadde hatt rett! Master of Sanctity, "Desticado" (den arveløse), hadde den siste tiden henført brødrene fra 2. company sin oppmerksomhet for mye på å utrydde fienden! Kun gjennom dyp meditasjon ville de kunne fokusere på de mer overordnede mål! Og tapene måtte erstattes og taktikken måtte finjusteres!  

To nye Rhino´s er  blitt rekvirert. Gamle utrangert belter (tilpasset fra en gml Tamya 1:35 scale Tiger I) er sveiset på skroget for økt beskyttelse. De har med seg mye ekstra u

tstyr (tank utstyr fra hobbyland) som 2. company vil kunne få bruk for. Navn skal gis dem, og navneplatene måtte gjøres videre (bredere) for å få plass (green stuff)! 

Fra de dypeste "kamre" er en Dreadnought vekket til live.  Med sin twin-linked lascanon (fra et gml Dreadnought sett), close combat weapon og heavy flamer (fra en gml Terminator arm) skal både orker og chaos bringes i kne! 
Og for Eldar og Tau er rekvirert en #3. Predator! Også denne med utrangerte belter (tilpasset fra en gml Tamya 1:35 scale Tiger I) sveiset på som forsterkning, ekstra forsyninger (tank utstyr fra Hobbyl nd) og utvidet navneplate (green stuff).

Etter kampen mot Necrons i sommer har Master "AdlerWolff" fått nytt utstyr: Plasma Pistol og Power fist.


En ny Tactical Squad er tilkommet 2. company, sammen

med 7 tactical marines med hhv Plasma Kanoner (2), Heavy Boltere (2), Multi Melta (1) og Plasma Guns (2). I tillegg er det ankommet 4 Devistator brødre med hhv boltere (2) og lascanons (2).

For å initiere dem i 2. company skal de alle motta et nytt lag maling, og "The Armoury" har satt en frist på 4 uker for å få alt kampklart!

Kill the mutant
Burn The heretic
Purge the unclean7 comments:

 1. Fire uker, din gale mann! Gjenstår å se, men tviler ikke på at turbomaleren får det til. Og at resultatet blir grisebra. Utrolig mange heavy og special weapons blant de ekstra marinene. Hvor skal de bo?
  Lykke til med malingen!
  Linus

  ReplyDelete
 2. Fire "normale uker" er målet, må vist en tur til Spania 1 uken i oktober, så det blir vel 5...

  Hvor de skal bo? Vi skal bygge om agnen her hjemme, og da får jeg to (kanskje 3) skap gulv til tak skap - der skal de bo ;) Spillmessig arbeider jeg med to nye konsepter som medfører jeg må bytte ut endel av det jeg har, men vil ikke ødelegge noe som er bygd og malt. Så da bllir det noe nytt. Og skal vi noengang spille noen skikkelig store slag begynner jeg å nærme meg 4000p tror jeg.

  PS! Synes utstyret vi kjøpte på Strømmen ble OK på modellene, anbefales!

  ReplyDelete
 3. Høres veldig bra ut. Regner med at jeg har fem terminators klare i morgen, så da har jeg et lite stykke igjen - er da på 1.230 poeng, men det kommer seg...

  ReplyDelete
 4. Kult, må si din siste produksjon både har imponert og inspirert meg! Spent på å se hvordan din prince blir seenes ut :)

  Stå på! Gleder meg til å møte deg i batle....

  ReplyDelete
 5. Jeg får nesten prestasjonsangst av dere to, jeg! Må få opp tempoet litt selv, føler jeg, så jeg kan poste en presentasjon av 2K Tau.

  (...og så har jeg en battlereport jeg må få skrevet ferdig.)

  ReplyDelete
 6. Det som er så kult er jo at nå som vi får denne bloggen til å leve, så blir vi - i alle fall jeg - bare mer inspirert og motivert. Pluss at nisseenken ikke er helt kokos for at jeg driver på med dette for tiden teller også, selvsagt. Fem terminators er nå ferdig, juppi!

  ReplyDelete
 7. Dette går unna, Ørnulv! Imponert og ikke så lite inspirert. Gleder meg til 10. oktober allerede. Må jo sørge for å stille med kun malte modeller selv ;)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)