Pages

25 September 2008

Codex: Space Marines


Endelig er den nedlastbar, for oss som ikke har planer om å kjøpe den i overkant dyre Spearhead-boksen til 2.200 kroner, der codexen allerede ligger vedlagt som tidenes mest kostbare lokkemat.

PDF-fila vi nå kan laste ned fra den svenske fildelingsgiganten ser helt greit ut, 73 sider med introen til Space Marines Army, sidene som tar for seg hver eneste unit, deretter våpen, spesialregler osv., og til slutt armelistebiten. Alt i sort/hvitt og som vanlig ikke helt perfekt scanning. Men det holder jo fram til 4. oktober ;-)

Hadde vi kunnet dele dokumenter her, skulle jeg lastet den opp, men anbefaler heller dere å gjøre et søk hos søta bror selv. Eller jeg kan sende på e-post eller dele på msn...

God lesing - og sweet dreams for the emperor!

3 comments:

 1. Her var det mye artig lesestoff!

  Tror ikke vi kommer til å se fullt så mye Sternguard og Vanguard Veterans som først fryktet, for det var smådyre enheter, men Tactical Squads ser faktisk ut til å bli litt billigere enn før.

  Stiller du med armé basert på denne boken fredag tiende Ørnulv?

  ReplyDelete
 2. Enig, friskt med 175 poeng for fem vanguardveteraner med flygeryggsekk. 35 poeng per snute... Før andre oppgraderinger...

  ReplyDelete
 3. Jeg stiller med 2000p etter ny kodex. En litt kul ting er jo at strenguards kan bli mini devistator squads... :)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)