29 October 2010

Purity week!

Etter en periode med mye jobb og sqare bases, var endelig alle komponentene ankommet fra Forge World, slik at jeg kunne fullføre mitt "tank uppgrade prosjekt"!

Racin racks er ikke særlig morsomt og skjære i, men til slutt fikk jeg renset dem, grunnet og malt dem:
De første 4 ut var Predatorene, som fikk både seals og schripts:

Deretter mine 2 Heavy Bolter Razorbacks, Vindicator I og II samt Whirlwinden:Så kom turen til mine 2 Landraiders og Crusaderen:
Og til slutt "Desticados" personlige Landraider og dens support:

Da er alle tanks oppgradert. Da er spørsmålet om jeg skal gå løs på 3 Landspeedere, eller gå rett på Dark Eldar......

5 comments:

 1. Er det noe som kan vekke til live gammel entusiasme, så er det sånne bilder! Meget bra. Vet ikke hva annet jeg kan si enn særdeles pent - lekkert!

  Ta landspeedere først. gjort på en uke. Så Eldar. Du er jo aldri fornøyd før du er helt ferdig. Og murrer speederne i bakhodet får du aldri fullt fokus på den nye hæren ;)

  Linus

  ReplyDelete
 2. Dette ble veldig kult! Kanskje noe feil med min maskin, men fikk bare sett det siste bilde i stort format.

  ReplyDelete
 3. Wow! Du snakker om å legge på "det lille ekstra"!

  Vognene dine har aldri vært kjedelige, men med disse siste oppgraderingene har de virkelig fått detaljer som fanger øyet.

  Jeg går ut i fra at 'teksten' du har malt på er utdrag fra Codex Startes, og seglene indikerer eksemplarisk etterfølgelse av siterte avsnitt.

  ReplyDelete
 4. Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

  SELVFØLGELIG er Codex Astartes hitsitert Jørn ;)

  Etter jeg postet bildene, satt jeg frem modellene og tok dem i øyesyn en gang til. Syntes det ble litt for mye scripts på Landraiderne og Crusaderen, og reduserte litt. Og blå på gm blå blir blåblå. Sprayen hjelp litt, men går man helt nærme kan det sees (arg....). På den annen side, så gamle vogner er vel malt over hist og her....

  LANDSPEEDERE

  Førøvrig, jobber med konseptet med Landspeedere, og spør mine Teamsters om råd/synspunkter! Jeg har fra før 3 Landspeedere med Assault Cannons og Heavy Bolter. Disse var geniale før fordi hevy Bolteren da var defensive weapon.

  Vurderer lage 3 nye med Multimelta. Spml er om de kun skal ha dette våpen, eller også ta Multimelta nr 2 eller heavy Bolter.

  Tar jeg to Multimelta øker sannsynligheten både for trekk og penetrering, men nå jeg er på kjøretur får man bare skutt ett våpen (og ut på tur skal de jo). Fpr de weapon destroyed er maskinen fremeles dugenes til noe med ett våpen til. Men 2 multimelta koster endel poeng, så jeg vurderer derfor multimelta og heavybolter.

  Synspunkter mottas med takk :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 5. Hva med å magnetisere Hvy Bolteren, så du heller kan ta de av når du innser at bare Multi Melta nok er det mes kost-effektive? ;)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)