21 July 2010

Invasion 2010

Sommerferie... på jobb. Men sånn er det nå en gang.
I skrivende stund er det 21/07/10 - litt i overkant av 5 mnd til jul dere:) Men før den tid er det Invasion!

Tradisjonelt sett har Team StormBolter ikke gjort seg bort, tvert i mot, vi har hevdet oss resultat messig, quiz messig, male messig, og ikke minst vært med å lage god stemning på Grim Skole i Kristiansand.

Jeg vil derfor benytte anledningen til å oppfordre alle som har lyst og mulighet den helgen i september og sette av til en hyggelig tur til Kristiansand..

Men hva skal man stille med??? Kongen av jarlsberg?? en fluffmessig, men totalt uspillbar men kanskje den aller kuleste hæren man kan tenke seg? Det må bli opptil hver enkelt å avgjøre. Undertegnede har i allefall begynt planleggingen for 1750 pts. Eldar Biel Tan.

Ønsker alle en fortsatt glimrende sommer, undertegnede er klar til dyst dersom noen skulle melde interessen.

5 comments:

 1. Det er klart vi må dra nedover i år igjen!

  Angående armélister fra ostedisken eller kopimaskinen... Det er jo noen (uten at vi trenger å nevne navn her) som har utmerket seg i så måte også de siste par årene, så vi må i det minste være beredt på å kunne håndtere noen av dem.

  Hvem andre er det som har lyst til å ta turen i år igjen?

  ReplyDelete
 2. Som tidligere "redegjort for" antar jeg det blir jakt på meg i september.

  Skulle det ikke bli noe av ville jeg uansett ha stilt med en arme fra "kopimaskinen". Turneringer er jeg egentlig litt ferdig med etter at jeg gikk dypere ned i muggosten enn de fleste forrige gang jeg var aktiv på turneringer.... Men, når sant skal sies, en Ultramarines fløff arme kan sikkert bite fra seg uansett.... 1.750p! Hvordan får jeg inn 2 Landraidere og 2 X 5 terminators og..... ? Hmmm.... Noe å tenke på i alt regnværet :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Jeg prøver å få til denne turen, men foreløpig er den usikker.

  ReplyDelete
 4. I så fall krysser jeg fingrene for deg. Det blir ikke den samme turen uten.

  André: Jeg vet ikke hvor ofte du er innom her nå i sommerferien, men jeg mener å huske at du også hadde lyst å dra nedover. Noen endelig avklaring for ditt vedkommende ennå, eller må det avklares nærmere?

  ReplyDelete
 5. Jeg kommer trolig ike til å reise til Kristiansand i år dessverre. Neste år håper jeg å få det til igjen...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)