1 May 2010

Battle Missions - Mobile Defence

Spilte med Trond her på tirsdag, og i stedet for å skrive opp en lengre rapport har jeg passet på å ta bilder etter nesten hver eneste fase og sydd sammen en liten video av det hele.

I min iver etter å få lastet videoen opp har jeg ikke lest inn noen kommentarer. Omskriving av notatene mine til et manuskript kan ta litt tid, og så må jeg finne ut av hvordan det kan gjøres først naturligvis.De skarpøyde vil også kunne legge merke til at jeg har opprettet en egen YouTube-bruker for TSB. Dersom noen av dere trenger brukernavn og passord for å laste opp noe selv (Du vet hvem du er!) er det bare å si fra.

3 comments:

 1. Thumbs up! Her har vi starten på noe!

  ReplyDelete
 2. Helt klart en ny og spennende måte å lage rapporter på. Selv har jeg forsøkt en kombinasjon av lyd / bilder (ref VaulC rapporter på Youtube), men jeg sliter (og har hatt mye å gjøre i det siste). Men dette kan være veien å gå - så ut som en morsom kamp :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Det eneste jeg har å utsette på resultatet er at den ble ganske uklar i overføringen til YouTube.

  Jeg har lagret en videofil med langt høyere kvalitet lokalt, og skal se om jeg ikke kan gjøre noe litt annerledes for å bedre kvaliteten på den opplastede filen.

  Musikken er forøvrig hentet fra http://www.incompetech.com/ - om noen andre skulletrenge litt Royalty Free Music til et eget prosjekt.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)