15 May 2010

Hive Tyrant - evolusion!

Army Builder spilte meg et lite puss etter siste versjonsoppgradering! "Våpen comboen" til min Winged Hive Tyrant, og mine Winged Worriors, var plutselig ikke valid! Sent om kvelden - det hjalp ikke, her måtte det handles.....

Lash Wipp og Boan Sword ble hentet frem, filt og grunnet. Jeg tror ikke det er mulig å fjerne noen av de eksisterende våpnene fordi alt er del av konstruksjonen. Tenkte Shyting Talloons kunne være fløff, og boret nye hull mellom eksisterende armer (ett bor brakk inne i modellen, og det var vanskelig å bore under vingene....), monterte og la på Green Stuff. Winged Warriors ventet jeg med.

Og like greit var det, for dagen etter åpnet jeg programmet igjen, og vips var min gamle våpen kombo valid igjen, og stemte med min tolkning av codexen..... Takk gud for at jeg ikke gikk løs på Wingen Warriors, for jeg tror halvparten av racin vingene fra Forge World ville ha brukket. Og Hive Tyranten, ja den har nå 3 våpen, så jeg får si ifra hva som brukes og at det overflødige er fløff!

Og når jeg var i gang malte jeg en mer takket carapace kant og drybrushet litt, før ny runde med ink og lakk. Er ganske fornøyd!


Og nå - Gaunts....

3 comments:

 1. Skumling!!!

  Det er jaggu bra han ikke egentlig kan ha både Lash-whip/Bone Sword, Schyting Talons og Twin-linked Devourers ja.

  På den andre siden... Når jeg ser på hvor lite det faktisk betyr å beholde Scyting Talons i forhold til å bytte dem ut mot Devourer'ene så hadde det ikke vært meg i mot å tillate det mot 10 poeng eller så, men da hadde det vært gøy om du skrev ham opp som en 'Special character' tilhørende Hive Fleet Grendel.

  Og om du ikke føler for det akkurat nå, så er det kanskje noe å vurdere til en kampanje...

  Flott modell er det uansett, men du kan vel umulig trenge flere Gaunts nå!

  ReplyDelete
 2. Her kommer pisken frem ja... Litt lack und leder inspirasjon? ;)

  Tøff modell!

  ReplyDelete
 3. Etter hva ryktene sier liker du Lach und Leder..... så dette var en oppgradering for deg ;)

  Neida, dette var noe av det j... ekstraarbeidet jeg har gjort, det var faktisk likefør den gikk i veggen.... Så nære at nr 2 med vinger kanskje er på vei... ;)

  Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)