3 April 2010

Endelig - Hive fleet "Grendel" ferdig regenerert!

I januar forespurte GW i Oslo meg om jeg ikke kunne stille til storspill med mine NIDS. Anledningen var - ny Codex NIDS (selvfølgelig)! Med ny Codex var jeg sikker på at Hive Fleet Grendel (som den med tiden har fått som navn) ville bli tilført nye modeller. I denne anledning kom ideen om å gjøre noen endringer slik at armeen samlet ville ha et dystrere utrykk. Til lanseringen baset jeg om hele den eksisterende armeen, og gikk fra "landlige" baser til noe tilnærmet "dark city ruin baser". Jeg brukte videre "Army Painter Dark Tone" for å skape en mer dyster og slimete effekt.

Regenereringen har tatt 2 mnd, og som jeg totalt sett er fornøyd med. 2 Carnifexer har fått nye våpen, det samme har en Hive Tyrant. Følgende er produsert nytt: 2 X 11 Gaunts, 14 Geenestealers, 2 Broodlords, 2 Tervigon, 2 Trygon Prime, 1 Mawloc, 1 Lictor og 3 Hive Guard. De siste modellene ble ferdig i går og er nå ferdig herdet.

3 Stk Hive Guard:

Trygon Prime:


Med dette er armeen (som sagt) "ferdig". Nuvel, "Ymgarl Stealers" er planlagt, det er også "drop pods" og en "Death Leaper", men det blir hygge prosjekter. Nå blir det hærliste skriving, og ikke minst prøve / feile i praksis for å se hvilke komponenter som passer sammen i praksis.

Håper deres armeer faller..... i smak ;)

God påskehelg,
Ørnulv

5 comments:

 1. Gratulerer. ser veldig bra ut.
  Får håpe at den ikke er alt for sulten;)
  Håper du har tid til å ta ett spill i nærmeste fremtid.
  Trond

  ReplyDelete
 2. Faller i smak, ja. Vi får vel se allerede i kveld. Hvordan det gikk mot chaoskrigerne til Jørn vet jeg ingen ting om....

  Uhyggelig imponert over dine hårete mål, besluttsomheten, dine evner til å konstruere og male og ikke minst evnen til å gjennomføre dette eventyrlige prosjektet. Det er rett og slett fantastisk imponerende. Vet sannelig ikke helt om jeg blir motivert og stimulert til å sette i gang med tid og stund igjen selv, eller om jeg faktisk blir litt skremt. Mest det første, men en liten dæsj det siste. ;)

  Gleder meg til i kveld, kveldsmat.

  Linus

  ReplyDelete
 3. De var ikke ferdig malt sist tirsdag, så Ørnulv stilte med smurfene. Hvordan det gikk får dere heller vente til spillraporten hans er klar med å finne ut.

  Hvor mange poeng har Hive Fleet Grendel kommet opp i nå, egentlig?
  ...og burde vi ikke kunne få et gruppebilde eller to å skjelve i buksene over?

  Det har vært morsomt og inspirerende å se det ene monsteret etter det andre dukke opp de siste par månedene. Nå vil vi se dem på bordene også!

  ReplyDelete
 4. Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

  Tenkte ta bilde av hele armeen en dag jeg kjeder meg (det tar jo endel tid å sette opp....). Skal også legge inn alt i Army Builder og telle opp poeng.

  Nidsene kommer selvfølgelig på bordet snart, men akkurat nå må jeg ha en ørliten pause fra dem, og som sagt før vil jeg i mellomtiden lese meg opp og skrive lister for testing. Blir moro å komme i gang med å spille med dem.

  Gleder meg at min produksjon inspirerer! Det er jo egentlig bare å bestemme seg for en progresjon og dedikere en time eller to på bestemte uke dager så går det fort unna.

  Og nå ser jeg frem til felles bordprosjekt!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 5. Mai blir min gjenfødsel
  Hadde vært morsomt å møte TyraNids i kveld... ... ... ...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)