13 March 2010

Hive Fleet Grendel regenerer - Broodlord og Lictor ferdig!


Og slik ser han ut ferdig - Broodlorden! Sammen med en stealer-gjeng med "bybaser" burde det kunne bli en ok table top unit. Modellen ble faktisk ikke meget høyere enn original positur (armere opp).

Lictoren ferdig! En av de kuleste modellen fra Nids jeg har bygget. For 65p - en bra nærkamp modell, med egenskaper som bidrar til å gjøre andre enheter enda farligere.... Vurderer å ha 2 av dem, men det blir nok en "Death Leaper" etter hvert istedenfor..... "Where did it go?" - "What was that?"
Lictor; jeg synes ofte de bygges med en litt "statisk positur" med talloons "høyt oppe" istedenfor på vei "til strike". Jeg har forsøkt å gi den en dynamisk positur og brukt bygningsbits for å gi inntrykk av at den "raser frem"....


Broodlord; Jeg har allerede en lord i den tiltenkte "hear me roar" posituren. Min broodlord nr 2 ønsket jeg å gi en angrepspositur. Det var ganske vanskelig (for meg) å endre standard posituren. Etter flere omganger med tang, kniv, fil, borr, binders, green stuff og tolmodighet, ble dette resultatet....


2 comments:

  1. Syns du har fått til fine og 'fremoverlente' poseringer på begge to, men du syns ikke Broodlorden blir vel prangende i forhold til Stealerene han skal gå sammen med når han står nesten en tomme over basen?

    Har gravd frem den gamle Lictoren min i kveld. Jeg lurer på om den blir litt liten i forhold til de nye, men det får vi se på neste lørdag. Uansett finner du sikkert på noe for å kompensere dersom det er nødvendig, for vi ser jo at du har gjort mer ut av basene i det siste. ;)

    ReplyDelete
  2. Naughty and Nice!

    Bare synd vi ikke får se dem på bordene i dag... *nudge*

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)