26 February 2009

Blood angels

9 kommentarer
Jeg har ikke akkurat kommet langt med mine Blood Angels. siden forrige storslag har det kommet fire nye malte modeller til samlingen. Holder på med et dreadnought for øyeblikket. Skal poste bilde av arméen så langt når den er ferdig.

19 February 2009

IsCon 2K9

13 kommentarer
Denne turneringen har vært i emning et par måneder nå, men først tidligere denne uken er dato og lokasjon endelig avklart. Jeg har allerede fått forespørsler fra arrangørene på om Team StormBolter kommer til å stille...

Åsgård skole (Skoleveien 9, 1430 Ås)

Lørdag 21.03.2009 10:00 - 21:30
3 kamper á 1750 poeng
1 kamp á 1000 poeng

Søndag 22.03.2009 09:00 - 16:00
2 kamper á 1750 poeng
Quiz

Gitt diskusjonen nedenfor, blir det ingen tilstedeværelse fra Team StormBolter.
Apocalypse hos Ørnulv trumfer turnering på Ås. ;)

11 February 2009

Architecture of Aggression - III

4 kommentarer
Noen har arméer som lukter på både tre og fire tusen poeng, mens andre har slitt en stund med å komme seg ut av startgropen. Nå har jeg endelig fått malt litt, og har definitivt fått troen på at dette kan gå den rette veien fremover.

Jeg fikk handlet litt maling og pensler på tirsdag, mens Eira var på ballett, og malte noen timer onsdag kveld. Drybrush først med Tin Bitz og deretter med Boltgun Metal, fulgt av et lag med lett utvannet Red Ink. Resultatet var over all forventing, så jeg kan knapt vente med å komme i gang med detaljeringen. Spørsmålet er bare hvor mye av den gamle malingen min det fortsatt er mulig å gjenopplive og hvor mye jeg må handle.

Oppdatering: Etter å ha sortert ut malingen som ikke kan reddes sitter jeg igjen med omtrent halvparten. Fortsatt et rikholdig utvalg, men jeg mangler en gullfarge, Graveyard Earth og Bleached Bone. Har fått malt litt mer også, så squaden nærmer seg ferdig.

The Stench of Decay and Rotting Death (Part IX)

8 kommentarer
Så er jeg kommet dit at jeg kan velge og vrake i plus/minus 2700 poeng malte kjøretøyer og modeller. Det har tatt et snaut år, med noen ekstremt intense bygge- og maleperioder innimellom. Legger ut noen bilder som dokumentasjon, men alt er jo velkjent fra før.

Army of Pestilence...

Vomitus...


Er litt usikker på fortsettelsen, men seks grunnede bikere er nok det første som skal på plass. Dyre og ikke veldig spillbare eller fluffy, men absolutt morsomme innimellom. Deretter trolig uniten med ti Thousand Sons og en rhino. Ti hundedemoner, noen hjemmesnekrede obliterators (heller ikke veldig fluffy) og Typhus er nok også på trappene. Om jeg gjør som alle andre og bygger ut terminatorsquaden er foreløpig ikke helt i det blå...

7 February 2009

Apocalyptica Aquilupus I

26 kommentarer
The lithe figure of Zla Mori looked down upon the remnants of the last of the subjects captured during the last raid on the Mon'keigh settlement Aquilupus Primus. This one had lasted almost a full tournament cycle in the arenas, and had even killed from the Incubus that had pinned it to the pit wall with her duelling blade.

With a slow disembowelling stroke, the Dark Eldar lord executed the now useless thing. The taste of the disintegrating soul hinted of hidden knowledge, and the escaping bowels yielded the secret. Even before Brother Sergeant Vivacis' blood had clotted on the ground, the Cabal of Flayed Skulls had taken to their ships.

The slave-pens would soon be filled with both Mon'keigh warriors and the Hated Kin once again.


Axis of Evil 2000pts x3
Andre - Cabal of Flayed Skulls
Linus - Sons of Ebolus(?)
Jørn - Angels of Apostasy

Defenders of the Continuum 2000pts x3
Inger-Helene - Ultramarines 2. Company with detachment, lead by "Desticado"
Trond - Biel Tan Strikeforce
Ørnulv - Ultramarines 2. Company with detachment, lead by "Wolffgard"

- + - + - + -

Flakum
Type: Building, Enclosed, Stationary.
Armour: 13/13/13
Access Points: 2 (Ground-level, Roof.)
Transport Capacity: 10
Fire Points: 0
Weapons: 2 Twin-linked Auto-cannons on AA mount (S7 AP4 Heavy2 Twin-linked.)

Sanctus
Type: Artillery. Stationary.
Armour: 10
Weapons: Triple-linked Heavy Bolter (S5 AP4 Heavy6 Twin-linked).

- + - + - + -

The Master of Sanctity concluded the prayers as the sun rose, and blessed the wargear of the gathered brothers. They quickly rose and headed for their allotted positions. The Traitors' assault was imminent, but would find the Ultramarines more than ready.

Desticado's reverie was interrupted as the roar of approacing engines cut abruptly. In the following silence the sound of incoming artillery rounds could suddenly be heard. Captain Wolffgard quickly issued redeployment-orders, and the shells rained into empty postions.


Runde 1 og 2
Ultramarines trekker seg litt tilbake fra stillingene der de opprinnelig satte opp, i påvente av at de forræderske legionene skal få somlet seg på bordet.

Jørns Defilere og CSM squads i Rhinos samt Andrés Dark Eldar Warriors til fots entrer bordet på sørøstre flanke. Defilerne begynner å bombardere lojalist-infanteriet med pai. Rhinoene kjører opp bak en bakketopp mens Warriorene løper for å komme seg i stilling blant trær og vrakdeler.

Runde 3
Ultramarines rykker litt frem igjen for å møte fienden, men passer seg godt for å komme for nærme den andre siden av bordet. Det gis noe ild, men uten særlig effekt.

Resten av Chaos og Dark Eldar styrkene kommer på. Det meste er konsentrert på den sørøstre flanken der fire av seks objektiver ligger. Store deler av Kontinuumets Forsvarere oppdager nå at de er for langt unna slagets fokusområde.

Runde 4
Biel-Tan styrkene posisjonerer seg for å ta brodden av Chaos-styrkenes fremstøt mot senter av bordet, men Warp-Spiderne får ikke trukket seg langt nok tilbake etterpå og den ene squaden blir slaktet av Word Bearers berserkerne.

Resten av Ondskapens Akse rykker inn og sikrer tre av objektivene på flanken sin. Tapene begynner å bygge seg opp for Chaos-styrkene i senter, men det betyr lite for tiden er i ferd med å renne ut på lojalistenes høyre flanke.

Klokken rundet midnatt mot slutten av lojalistenes runde fem, uten at de var noe nærmere å ta tilbake noen av de tapte objektivene. Vi fullførte ikke CSM/DE sin siste runde, da de allerede kontrollerte tre og bestred to objektiver.

- + - + - + -

...

6 February 2009

Orbital bombardment

2 kommentarer
"Mccragge" har mottatt melding om at en avsidensliggende planet tilhørende "Ultramar" er under bombardement....


.... og "Ultramarines 2. Company" støttet av andre enheter fra chapteret sendes i all hast for å straffe denne utenkelige handling!

2 February 2009

The Stench of Decay and Rotting Death (Part VIII)

7 kommentarer

Demonprins Ebolus har transformert sine 30 tjenere. Nå står 42 Plague Marines klare til å knuse og kanskje fordøye den falske keiserens fordømte undersåtter. Kjernen er selvsagt 5 units av det gurglende gode tallet sju.

A: 9 Plague Marines, 2 Flamers, 1 Plague Champion, Fist.
B: 9 Plague Marines, 2 Flamers, 1 Plague Champion, Fist.
C: 6 Plague Marines, 2 Flamers, 1 Plague Champion, Fist.
D: 7 Plague Marines, 2 Meltaguns, 1 Plague Champion, Fist.
E: 7 Plague Marines, 2 Meltaguns.

Demonprins Ebolus og hans makker samt to Land Raidere som skal finpusses, gjenstår. Holder helsa, skal dette gå til lørdag...

From the Mechanicum: Dråpeteller

4 kommentarer

Synes nesten vi bør ha en tipsspalte her på bloggen, for alle har vi jo våre måter å gjøre ting på. Jeg, for eksempel, ødelegger pensler alt for fort og skjønner ikke hvordan noen klarer å ta vare på dem, og knapt nok kjøpe en eneste ny i løpet av året. Et malekurs eller heller penseltips er ønsket.

Velger å åpne opp med en liten quiz. Fant her om dagen noe jeg har lett lenge etter. Jeg fant det av alle steder i et sushibrett fra Smart Club. Hva i huleste gjør en sushi-fisk på arbeidspulten?

Svaret er selvsagt dråpeteller. En ganske genial en, for uttynning av maling.