26 December 2009

I denne søte romjulstid

Så har vel julefreden omsider senket seg rundt hos de fleste - om man da ennå ikke er travelt opptatt med julelag rundt hos slektninger og/eller gamle kjente. Uansett vil jeg gjerne benytte anledningen til å ønske alle sammen en Gledelig Jul (for det har jeg lært at det heter på denne siden av den tjuefjerde) og et Godt Nytt år.
2009 har vært et år med ny giv for TSB. Her er vi Ørnulv og Inger Helene takk skyldig. Det har vært både oppfriskende og oppdragende med perspektivene dere har tatt med dere inn i gruppa.

André har flyttet "tilbake" til oss igjen, så jeg håper det betyr mer spilling både på deg og oss andre nå i året som kommer. At du nå primært spiller med nylonstrømpebuksegutter får vi heller bære over med deg med.

2010 tror jeg kommer til å bli et utfordrende år for oss alle. Ny Tyranid-codex står for døren, og etter hva jeg leser og hører rundt omkring så kommer den til å by på et helt nytt sett av utfordringer. Ikke bare i form av nye regler eller miniatyrer, men også i form av alle mulige variasjoner over temaet "Sulten!!!" vi andre kommer til å måtte forholde oss til. Med tanke på alle modellene jeg vet kommer til å tilføres Hive Fleet Grendel i vinter kan jeg ikke annet en lure på hvordan det vil se ut om alle sammen stiller til dyst samtidig en gang...

Avslutningsvis... Var det noen som fikk noe (leketøy) de ønsket seg til jul? Er det flere enn meg som har funnet tid til å sette seg ned med nissene litt sånn innimellom? Er det noen som har et (hobbyrelatert) nyttårsforsett de har lyst til å dele?

Uansett må dere fortsette å kose dere nå i romjulen, og så sees vi alle sammen til neste år!!!


JørnN

1 comment:

 1. Hei!

  Veldig hyggelig å bli enda bedre kjent med dere i løpet av 2009, og vi gleder oss til fortsettingen!

  Riktig god jul, og ja - noen Fexer lå det under treet i år gitt :)

  Mvh
  Ørnulv and the jung one!

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)