2 November 2009

Imperial Cathedral: Front section


Endelig noenlunde ferdig med denne frontseksjonen på det som kommer til å bli en katedrallignende sak for spillbordet. Den måler 6x19 tommer og skal få en base.

Ble ganske fornøyd med malingen til slutt. Brukte Anja Wettergrens oppskrift på å male gull, noe som ble ganske bra. Hadde kanskje vært mer riktig med noe enda mer "slitent" i uttrykket. Taket er jeg også fornøyd med. Rødfargen var i planene hele veien. Gulvene fikk en bra miks av bronse og brun, mens blåvasken over selve bygningen ga den rette finishen til slutt. Ble dystert. Lampene orker jeg rett og slett ikke gjøre mer med.

Det som gjenstår nå er et par-tre elementer som kan "kobles" til alt ettersom - enten med store rom i mellom - eller helt "tett".

Håper og tror bygningen er rimelig spillbar.

Sees over spillbordet snart.

Death to the false emperor!

Linus

4 comments:

 1. Gratulerer! Kjempeflott! Gleder meg til Marneus Callgar og hans Honour Guard kan stikke innom for en liten "bønnetime".

  Med en litt mer dempet belysning enn på bildene kan jeg tenke meg det hele er dystrere - og enda finere - "live". Gleder meg til å se resten når det blir ferdig.

  Ørnulv

  ReplyDelete
 2. Thanks. Var i alle fall i overkant lyst før jeg satte i gang blåvask. Ble mer mørkt og skummelt da.

  Ellers hadde det vært hyggelig med spill med noen fra TS snart igjen, selv om det i dagens situasjon må planlegges noe.

  ReplyDelete
 3. Nå har jeg sittet og stirret til øyet ble stort og vått. Snakker om å bli satt i skyggen! ;)

  Jeg likte spesielt hvordan de røde taksteinene gjør at hele konstruksjonen 'popper'. Masse flotte detaljer rundt omkring ellers også, med den ytre balkongen, gargogylene og butressene.

  Jeg vet hva jeg kommer til å stemme på som 'centerpiece' på det store bordet i Kjerringvik til sommeren i hvertfall.

  ReplyDelete
 4. Hyggelig å høre. Det røde taket kan jeg egentlig takke Hobby-Larsen i Sandvika for. Det har de nemlig en hel haug gamle og nedstøvede washes igjen, ingen av de nye washene. Kunne derfor sikre meg et par krukker av favoritten Flesh Wash. Etter noen brune og røde lag og en rødvask på taket var det nettopp gode gamle Flesh Wash som ga det siste lille "smellet" på taket.

  Ellers har jeg i dag pakket ned det aller meste av GW-dilldallet i hele åtte flyttekasser. Bare spillbordet, noe terreng og miniatyrkoffertene igjen. Blir derfor en liten stund før utvidelsen kan begynne, dessverre...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)