9 October 2009

Parietinæ - Shrine of the Aquila

Det har ikke blitt mye spilling på undertegnede denne uken, men jeg har ikke vært helt uvirksom likevel.

Som nevnt tidligere, så hadde jeg plukket opp to ekstra av de hele vindusveggene. Dette for å kunne utvide mulighetene i settet uten å måtte kjøpe *host* fire fulle sett.

Konstruksjon

Jeg har brukt veggene og 'walkwayen' som de kommer, men har valgt 5mm arkitektpapp til tak og gulv. Pappen er skåret til etter montering, og deretter 'tappet' med et Dremel for å bryte opp de ellers alt for rette linjene. Min vanlige sand dekker basen og deler av gulvet. Taket ble penslet med tynnet trelim og overstrødd med Husfiks. Er godt fornøyd med strukturen jeg endte opp med, men det spørs om det - uten videre - lar seg gjøre å få det til på vertikale flater...

Maling
Hele strukturen er grunnet sort. Veggene og taket har fått en Shadow Grey grunnfarge og Fortress Grey drybrush. Ørnen og 'walkwayen ' har fått en Dark Angels Green grunnfarge og en hard Dwarf Bronze drybrush. Bakken har fått flere tynne lag med Graveyard Earth mens gulvet inne har fått tilsvarende lag med Bleached Bone. Her gjenstår det fortsatt litt arbeid før jeg kan si meg ferdig. Ikonene på ytterveggen er malt Snakebite Leather og drybrushet Bleached Bone. En siste lett drybrush med hvit kan være nødvendig for å løfte dem litt til.Med det får dere ha en fortreffelig helg.
Innen dere leser dette er jeg i London. ;)
Tilbake på tirsdag kveld.

3 comments:

 1. Ser skikkelig bra ut. Det er en god fyldig farge her og så har du fint tatt deg bryet med å male lykter og andre elementer. Det gjorde seg virkelig!

  Linus - passe misunnelig på London-turen ;)

  ReplyDelete
 2. Tonje sier....... det har du all grunn til å være. Vi skal kooooooooooze oss masse. Hils Vibeke.

  ReplyDelete
 3. Ser veldig bra, og spillbart ut, Jørn!

  Du nevner husfix på vertikale flater - husfix bruker jeg som du vet mye av til baser på bygg og bord. Det jeg pleier å gjøre er å blande husfix, trelim og vann til en litt tykktflytende konsistens, så maler jeg på med bred pensel - det funker. På bord / baser blander jeg ønsket sand rett i blandingen og maler på. Sanden spres og gir fin struktur for high light. Blir en "krispy" overflate som tålet mye.

  Holder forresten selv på med tanker om ett storbygg, blir en gigantisk "Rafenereum"!

  Kos deg,

  Ørnulv

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)