26 October 2009

Parietinæ II - Airbrush & Washes

Det tok en stund, men omsider ser fasadene til tre av bygningene litt mindre monokrome ut. De har jo relativt vært relativt ensfargede fram til nå. Shrine of the Aquila har fått en inkwash eller tre siden sist dere så den, uten at det synes alt for godt på bildet, mens det er mer tydelig et de andre to bygningene har gått en rekke runder med drybrush'en.Jeg har også brukt airbrush'en min flittig, både til påføring av wash og til grunning av baser - og siden jeg hadde funnet en god miks av vann og Graveyard Earth tok jeg like godt for meg av de gamle sandsteinsøylene jeg har hatt stående sortmalte alt for lenge. Her er den etter en kjapp Bleached Bone drybrush også.Jeg har fått klarert tirsdagene for bortekamper nå forresten, så om det passer med hjemmekamp en tirsdag fremover er det overveiende sannsynlig at jeg har anledning. ;)

2 comments:

  1. Ser bra ut! Dry brush av de gmk byggene gjør seg mærkbart, og jeg synes definitivt ditt nye tar seg godt ut. Bra at også stenformasjonene har kommet til live, nå mangler jo bare trærne til lørdag - så er vi klare ;)

    Selv sliter jeg meg gjennom en oppussing av hele 2 company.... Alle våpen er malt om (sort og mithrill), endel mold lines er fjernet og alle våpen "boret opp". Og så er rørlegger Comfort på skøyen 1.800 rikere - mon tro hvorfor.... Ikke mer terrengbygging...?!

    Spilling - med spisestuen, kjøkken anretning og soverom besatt av luft tørkere og muggsporer, må jeg nok selv ut å reise for å spille nærmeste mnd....

    ReplyDelete
  2. Endelig! Veldig bra. Ny dimensjon over spillbordet nå :D

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)