11 September 2009

Team StormBolter på Invasion 2009

Når dere leser dette er Trond, Linus og jeg på vei nedover E18 til Kristiansand. Malingen er vel bare såvidt tørr på enkelte av modellene, og armélistene ble ferdigstilt først i går.

Den nervøse spenningen har økt gradvis hele uken, i takt med aktivitetsnivået for å få alt ferdig-ferdig. Tror det skal bli greit å komme ned tidlig nok til at vi kan roe ned med en bedre middag og en håndfull leskedrikk fredag kveld - forutsatt at ikke trafikken blir alt for ille.

Apropos listene forresten... Her er hva vi stiller med:

Jørn

Chaos Lord
"Coryphaus Nemeses"

Terminator Squad (6)Berzerker Squad (10)
CSM Squad (10)
Rhino
CSM Squad (10)
RhinoLand Raider
Land Raider
Vindicator
Linus

Daemon Prince "Ebolus"
Daemon Prince "Vomitus"

Terminators (5)Plague Marines (7)
Rhino
Plague Marines (7)
Rhino
Plague Marines (7)
Rhino


Vindicator
Vindicator
Vindicator
Trond

Farseer "Ithirin"


Howling Banshees (9)
Wave Serpent
Fire Dragons (6)

Dire Avengers(10)
Wave Serpent
Pathfinders (5)
Pathfinders (5)


Warp Spiders(9)

Falcon
Fire Prism
Fire Prism


Jeg planlegger å legge til kommentarer med statusrapporter under denne tråden. Er dette noe som fungerer, så tror jeg det kan være en flott måte for dere som må jobbe og slite å likevel kunne få med dere hvordan det går nede på sørlandet.

10 comments:

 1. Runde 1
  Trond 20 (Tyranid)
  Jørn 16 (Tau)
  Linus 14 (Ultra Marines)

  ReplyDelete
 2. Runde 2
  Jørn 16 (Space Marines)
  Trond 4 (Witch Hunters)
  Linus 4 (Imperial Guard)

  ReplyDelete
 3. Runde 3
  Trond 18 (Chaos)
  Linus 16 (Ultra Marines)
  Jørn 12 (Tyranid)

  ReplyDelete
 4. Runde 4
  Linus 16 (Eldar)
  Jørn 10 (Ultra Marines)
  Trond 8 (Eldar)

  ReplyDelete
 5. Runde 5
  Trond 22 (Death Guard)
  Jørn 20 (Space Wolves)
  Linus 12 (Imperial Guard)

  ReplyDelete
 6. 3, 5 og 9 + Best Malte Arme!

  Ettersom jeg har forstått var det med ca 30 stykker!

  At samtlige deltakerne fra TSB kom blandt 1/3 er jo meget bra! Og at 2 av armeene også ble nominert som best malte - også meget bra!

  Mine gratulasjoner! Håper jeg får anledning til å bli med neste år (og ikke trekker ned "snittet").

  Og så håper jeg turneringen var "in good spirit" som seg hør og bør!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 7. Takker, neste gang er du med Ørnulv og du kommer garantert til å være blant de nominerte i malekategorien, men du kommer også garantert til å gjøre mange svært gode kamper. Ingen Thunder Hammer/Storm Shields på Invasion denne gangen etter hva vi kunne se ;).

  Ellers kom Trond faktisk på 4.-plass. Meget respektabelt.

  En lærepenge for undertegnede. Jeg kunne fint hoppet opp en tre-fire-fem plasser dersom jeg hadde unngått følgende to blemmer i siste runde i siste kamp: 1. ikke oversett at en rhino var innenfor rekkevidde til å dundre inn og conteste et objektiv. 2. Ikke la en vindicator se seg blind på en guard-unit og prøve og tankshocke den på veien mot et objektiv jeg skulle conteste. Det endte med death and glory på en meltagun og immobilisert. Isteden burde jeg selvsagt bare kjørt rundt. 4 battlepoints tapt (at jeg jeg kunne havnet på 2.-plass som jeg trodde i bilen på vei hjem, er dermed feil).

  Ellers er konklusjonen at dette var en meget morsom og spennende turnering. Mange ulike hærer, riktignok ingen Crons eller demoner og at jeg møtte to Guartd-hærer og to Ultramarrines var kanskje litt spesielt.

  Synes turneringen var i meget god spirit. Det skal spillerne har ros for, men ikke minst arrangørene, spesielt Christopher.

  ReplyDelete
 8. Strålende fornøyd med Team Stormbolter sin innsats. Meget bra.
  Linus, all respekt - best malt!! Fantastisk. Jørn - nominert - igjen til best malt, neste gang.... :)
  Selv er jeg fornøyd med 4 plass.. over all forventning - selvom uttalt mål var topp 5. Dette betyr bare at jeg må skru sammen en ultraostete mekanisert eldar hær for å vinne neste gang :)

  ReplyDelete
 9. Tau, Tyranid og tre SM-lister på meg denne gangen, og fire og en halv morsomme kamper. (Jeg kranglet litt på det jeg mente var vél lemfeldig tolkning av prosedyre i Movement-fasen i siste kamp, men bet det etterhvert i meg og drepte alt infanteriet hans i stedet.)

  Slet mest mot Tyranidene til Andreas Ørlyng, men der blandet vi (jeg) inn objektiver fra neste scenario igjen så det er ikke godt å si hvordan det ellers kunne ha gått.

  Følte jeg hadde grei kontroll mot Både Tau- og SM-arméene, skjønt to Drop Pods med Sternguard og Pedro Kantor i linjen min var litt stress.

  Småvittig forresten at tredjeplass-premien var en boks med Gaunts. Fikk heldigvis byttet de i et par bokser med Crypt Ghouls (med 120,- i mellomlegg). Summoned Lesser daemons, here I come.

  Oppnådde begge målene mine (topp ti plassering, og nominert til best malt), og plukket Linus som vinner av best malt.

  Gleder meg til neste år, når vi drar nedover en fire-fem (seks?) stykker.

  ReplyDelete
 10. Hadde vel ingen andre uttalte mål enn å ha det gøy. Endte som nummer ni av 22. Men var altså ikke mer enn tre skarve poeng fra delt fjerdeplass. Hadde jeg unngått tabbene i siste runde i siste kamp hadde fjerdeplassen vært min, Trond ;).

  Male-pokalen var veldig morsomt å stikke av med, men jeg er ikke bare beskjeden når jeg sier at også Jørn burde kunnet stukket av med den. Ingen av armeene på Invasion var i nærheten når det gjelder konformitet i fargevalg, kontraster og symboler. Svært kreativ, men likevel utrolig tight og stram rød (!) linje.

  Målsettingen må vel være å måtte ta to biler neste år?

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)