16 September 2009

My Invasion army: Death Guard

Poster noen bilder av Death Guard-armeen jeg stilte med på Invasion. Som dere som ikke var med sørover kanskje ser, har spesielt kjøretøyene fått en oppkvikker med malepenslene. Uttynnet Rotting Flesh strøket på loddrett gjorde utvilsomt underverker på kjøretøyene. Takk til Jørn som ga meg ideen til strammere kontraster i en velfungerende tofargepalett.

Demonprinsene er jeg ikke helt fornøyd med, selv om også de fikk en liten oppfriskning, spesielt Vomitus. Så er det selvsagt litt irriterende å måtte konstatere at Plague Marines-uniten i metall har mistet noen flak maling her og der. Det er vel ikke til å unngå.

Neste lille prosjekt må vel være å gi land raiderne en ny (lik) paint job.

5 comments:

 1. Ingen tvil om at miniatyrene dine tok et skritt fremover presentasjonsmessig da du reoganiserte paletten din nå før Invasion.

  Kvaliteten på malejobben er den samme høye som du har utvist lenge nå, men du kunne ikke demonstrert tydeligere hvordan hvilke farger man bruker er vel så viktig som hvordan man bruker dem.

  ReplyDelete
 2. Superlativene er oppbrukt....

  Ørnulv

  ReplyDelete
 3. Vel, vel. Jørn, du får gjøre noe tilsvarende. Hadde vært kult å se Invasion-armeen din oppstilt. Den er et supert skue.

  ReplyDelete
 4. Var det ingen av dere som tok noen bilder derifra? Og hvor ble det av bildene fra Kjerringvik - falt de for sensuren?

  Veldig bra bilder av en veldig bra malt arme :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 5. Joda, har en masse bilder fra Kjerringvik. Jørn tok jo selve spillbildene. Men jeg skal få postet stemningsbilder både fra spillbordet, sjøen og ellers.

  Hvorfor kameraet aldri fant veien opp av veska i Kristiansand har jeg egentlig ingen forklaring på...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)