25 August 2009

Tredjepartsprodukter I - GF9


Etter utallige oppfordringer *host* tenkte jeg at jeg skulle presentere Gale Force Nine produktene Linus og jeg hadde med nedover.

Alle produktene deres er tilgjengelige via http://www.gf9.com, men er som regel billigere fra Maelstrom. (Pass bare på 200-kroner-grensen om du ikke har noe i mot å vente et par ekstra uker på Posten/Tollvesenet.)

Øverst i artikkelen ser dere "GFG020 Sci-Fi Turn Counter". Vrideren i midten holdes på plass av et par magnetplater i basen og under vrideren. Man får også med en 40mm base med magnetplate, slik at man kan modellere sin egen unike 'peker' om man ønsker.Dernest har vi markørene for infanteri og kjøretøy. De sistnevnte var de mest anvendelige under helgens masseslagsmål, men de førstnevnte har også en og annen nyttig markør, så som Pinned og Gone to Ground. Produktkodene er GFG215 og GFG210, henholdsvis.Til slutt har vi min personlige favoritt: GFG150 Fire/Explosion Markers.
Perfekt til å markere Wrecked Vehicles med, da de også fungerer som en påminnelse om at disse kjøretøyene i 5th.ed. teller som Dangerous Terrain i tillegg til Difficult. Jeg kommer til å bestille meg en pakke til av disse!

7 comments:

 1. Takk for sist ja!

  Bestilles omgående.

  Noen lyst på spill neste uke?

  Mvh
  Ørnulv

  ReplyDelete
 2. Tror ogspå jeg må bestille noen flere.
  Onsdag er bra!
  Linus

  ReplyDelete
 3. Bestilt allerede. Onsdag, flott, du får si ifra om du vil komme til meg eller omvendt. For min del kunne jeg godt tenkt meg å være hjemme.

  Mvh
  Ørnulv

  ReplyDelete
 4. Hei og takk for en hyggelig helg i Kjerringvik. Har brukt litt tid på nettet og fant følgende side: http://www.litkoaero.com:80/page/LAI/CTGY/TS_BBS.
  De har mange forskjellige varianter av flammerog røyk.

  Mvh
  Dag

  ReplyDelete
 5. Har nå bestilt en turnmarker og infantrymarkers selv. Veldig greie.

  ReplyDelete
 6. Jeg fikk mine vehicle markers og et sett til med de flamme-markørene i dag, samt markører for røyk og wounds fra Litko i går.

  Ser lovende ut...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)