17 August 2009

Space Hulk klar for pre-orderFrom the depths of space an ancient vessel drifts slowly towards the Imperium of Mankind - a space hulk. Within its confines, untold thousands of Genestealers slowly emerge from hibernation. The Space Marines must enter the cramped corridors and tomb-like chambers of the ancient ship to defeat this alien menace.Space Hulk i GWs nettbutikk.

Jeg har det gamle settet - fortsatt i originalemballasje - i en av pappeskene mine ute i garasjen, men jeg lurer veeeldig på å kjøpe og male opp dette settet her likevel. Med slippdato femte september er det kanskje noe man kunne plukket opp mens vi er i Kristiansand?

Jeg har sendt Outland en forespørsel, så får vi se...

6 comments:

 1. Jeg fikk kjapt svar fra Kjell på Outland Kristiansand om at han skulle bestille så jeg kunne plukke det opp på Invasion.

  De tyve prosentene rabatt man får akkurat den helgen er greie å ta med seg, men det er vel så viktig å signalisere at det settes pris på at de går inn og sponser turneringen sånn som de har gjort synes jeg.

  ReplyDelete
 2. Enig, kunne du bedt ham gjøre det samme for meg?

  ReplyDelete
 3. Da har jeg også bestilt Space Hulk. Og noe annet...

  ReplyDelete
 4. Noe annet...

  Jeg tenkte først på 'Chaos in the Old World', men så sjekket jeg PMene mine på 2D6 og så at Kjell hadde gitt meg en totaloppdatering - med pris for 'det andre' den sniken.

  Tenketenketenkelurehalystpå...

  ReplyDelete
 5. Ja, når Maelstromgames ikke sender den (og prisen inkludert mva og postbehandling ville blitt lik den Outland nå kan gi med 20 prosent rabatt), tenkte jeg at dette var muligheten til å få en pris jeg kan leve med. Såvidt. Det svir på pungen, men tanke på neste års rene 40k-terrengplater klarte den lille røde med horn og høygaffel å overbevise den lille hvite med glorie...

  ReplyDelete
 6. Var innom Hobby-Larsen på Sandvika Storsenter på tirsdag. De har tre igjen til 799.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)