16 August 2009

Architecture of Aggression - X

Tonje og Goblinene er hjemme igjen, og med dem er kameraet. Dermed kan jeg omsider få tatt brukbare bilder av det jeg har holdt på med siden jeg ble ferdig med Defilerne. Etter som jeg har sittet og redigert bildene, så har jeg sett at ikke alle er helt ferdig-ferdig.

Uansett: Det der ser nedover her, er seks av åtte Chaos Terminators. Jeg har latt de to siste være inntil videre da disse seks nok er maks antall Terminators jeg kommer til å ta med meg til Kristiansand. (En av 'husreglene' på Invasion i år er at ALLE Land Raidere kommer til å kunne huse like mange modeller som angitt i Codex Space Marines, så det må jeg nesten benytte meg av.)Førstemann, øverst her, er det vel ingen kunst å se hva er bevæpnet med. Modellen har ofte vært satt opp som Aspiring Champion. I så fall har han fire angrep før bonuser, og kan i beste fall ta ut en halv squad alene. Nr to er bevæpnet med Combi-bolter og Chain Fist. To angrep basis er ikke fryktelig imponerende, men det hjelper når squadens øvrige bonuser legges til. De to neste representerer squadens første mulighet til å ta ut (eller i hvertfall myke opp) det første store og skremmende de møter på, med hver sin one-shot Melta guns. Ikke nok til å garantere resultat, men potensialet er der.

Nest siste mann bærer squadens hordekontroll-våpen. En Heavy Flamer er Døden gitt form for det meste av lett infanteri. Med rett plassering kan han fjerne et tosifret antall fiender selv før nærkamp påbegynnes. Sistemann er squadens minst spektakulære mann hva personlig innsats angår, men så lenge han står får alle seks Terminatorer ett ekstra angrep i nærkamp. Det gjør han likevel til en av de mest verdifulle medlemmene i squaden.

6 comments:

 1. Ufattelig fine modeller og malt. Ser så rent og rett og slett steike bra ut. Umulig å ikke få full score på modellene på en hver turnering med denne standarden. Setter rimelig press på oss andre. Skjønner i hvert fall at jeg må ta fram modellene jeg skal bruke og finpusse, ikke minst basene og detaljer.

  Et annet spørsmål er jo også om jeg skal følge etter med Land Raider og terminators selv...

  ReplyDelete
 2. Jørn, du har sett at artikkelen er rimelig hulter til bulter. I hvert fall i Firefox-en min...

  ReplyDelete
 3. Bildene ble kanskje litt store...
  Har halvert både høyde og bredde nå, så forhåpentligvis hjelper det.

  ReplyDelete
 4. En ting til: jeg vil ha en tutorial på hvordan få til detaljeringen så bra på bannerne!

  ReplyDelete
 5. Meget solid håndtverk Jørn!

  Ørnulv

  ReplyDelete
 6. Takk skal dere ha!

  En Tutorial... Jeg får en idé her, men inntil videre er det tre ting jeg primært passer på:
  - Tynn ut malingen.
  (Test 'flyten' på noe annet før du gyver løs på det du holder på med.)
  - Lett på labben.
  (Jeg bruker stort sett bare tuppen på en liten pensel.)
  - Stødig på hånden.
  (Hold håndbakene mot hverandre for å eliminere ustødige hender.)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)