Pages

8 July 2009

The Stench of Decay and Rotting Death (Part XII)

BANG!

Kaller det ikke spamming, men heller et forsøk på å holde liv i bloggen, også i en stille sommermåned. Se hva bestefar Nurgle dro ut fra warpstormen! 145 poeng pur styrke 10-kake, men med i overkant dårlig treffsikkerhet, selvsagt. Spesielt ettersom kjerra foreløpig mangler navn. Har bikket 3900 malte poeng nå. Litt å velge mellom med andre ord.

2 comments:

  1. Det er vel først når ALLE Heavy Support valgene er Vindicators at det kalles spamming, er det ikke?
    Litt vanskelig å få du ordentlig inntrykk av den på mobilen, så jeg får bare gå ut i fra at den holder din sedvanlige høye standard. Uvant med en sånn voldsom elevering på kanonen, men den kan kanskje også senkes?

    ReplyDelete
  2. Ja, den kan senkes - og løftes. Akkurat som Dozer Blade. Ble veldig imponert over selve modellen. Virkelig fin oppgraderings-sprue for Vindicatoren.

    Og ja, mobilkamera er ikke veldig bra når lyset ikke er som sterkest. Problemet mitt nå er at jeg har funnet en fargepalett som jeg liker veldig godt. Lurer på om jeg skal gå over flere av modellene med mer bubonic brown, ogre flesh wash og ørlige bleached bone til slutt. Føler at den skittengulbrungrønne fargen er riktigere og kulere enn den mer crispy grønne. Time will show.

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)