31 July 2009

Invasion - for nølerne

Ser at Trond har meldt seg på Invasion-turneringen i Kristiansand som tredjemann fra Team Stormbolter. Det er nå 25 påmeldte og bare 5 ledige plasser igjen. Oppfordrer derfor Ørnulv, Inger Helene og André til raskt å bestemme seg for om de skal være med sørover andre helgen i september. Påmelding skjer til enten christian@invasion eller mailto:christopher@invasion.no

9 comments:

 1. En av oss kjører. Overnatting blir det også, men ikke på Grim skole, og kanskje også et mindre kummerlig sted enn brakkebygget ved jernbanelinja? Kan sjekke med min kusine om hun kan ordne rimelige hotellrom på Scandic i sentrum, like ved.

  Ellers minner jeg om Team Stormbolters resultater i 2007, som noen hver kan får prestasjonsangst av:
  Jørn: 1 (112 poeng)
  Trond: 2 (100)
  Linus: 6 (84)

  ReplyDelete
 2. Ser også at Outland Kristiansand som sponsor av turneringen lokker med 20 prosents rabatt til alle deltakere under turneringen.

  ReplyDelete
 3. Søndag 2. august er det 26 påmeldte. 4 plasser igjen.
  http://www.invasion.no/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=54

  ReplyDelete
 4. 3 plasser igjen nå, ser jeg på 2D6 forumet. Earth to Ørnulv/IngerHelene/Andre...

  ReplyDelete
 5. En - 1 - plass igjen nå. 29 har meldt seg på. Så er vel spørsmålet hvor mange som faktisk er såpass lite oppegående at de gir blaffen og ikke dukker opp...

  ReplyDelete
 6. Du har fått med deg snakkisen på 40L Radio de siste par ukene ja... ;) Jeg må innrømme at jeg har tenkt tanken selv også.

  Uansett så ser det farlig ut for at vi 'bare' blir tre stykker i år også, med mindre noen klarer reserve-rullen sin relativt raskt nå...

  ReplyDelete
 7. Det er fullt!!!

  Alle de tretti plassene er nå fyllt opp, men Christopher holder like vel døra på gløtt med lovnader om ventelister og om å overføre bord fra Fantasyturneringen dersom den ikke fylles opp.

  ReplyDelete
 8. Tre avmeldinger gjør at det nå er to - 2 - ledige plasser på Invasion!!!

  ReplyDelete
 9. Fem dager før vi setter kursen sørover testet Jørn og undertegnede ut mission 3 i går, med kill points, drep din motstanders dyreste elite og ha units i alle fire table quarters til slutt. Rart spill egentlig. Immobiliserte den ene land raideren med to heldige glancing hits i runde to. Terminatorene deepstriket horribelt galt og ble mat for berserkere. Plague marines squaden som hadde tatt seg av land raideren ble mat for terminatorene.

  Bare én av tre vindicators kom på bordet. Men WTF? Likevel klarte the followers of Nurgle å vinne totalt 14-9 i battlepoints. 4-2 i kill points/10-6 i battlepoints til Linus. 2-0 i battlepoints til Jørn for terminatorene, 4-1 i battlepoints til Linus for å ha minst én unit i hver table quarter. Jørn hadde i to.

  I dag tirsdag er det to ledige plasser igjen på Invasion...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)