Pages

12 July 2009

Incoming! Space Wolves

Så er det bekreftet. Space Wolves-codexen kommer i oktober, med nye bokser med masse deilige bits, selvsagt. Dette blir spennende. Ikke minst å se om noen i Team Stormbolter river seg løs. Er det ikke en "sovende" tysker der ute et sted...
Regelryktene sier også mye interessant.

4 comments:

 1. Trond er vel den eneste som nå har (sporadisk) kontakt med Stephan etter at tvillingene hans meldte sin ankomst og kuttet kraftig ned på tilgjengelig hobbytid.

  Jeg ser i hvert fall frem til når han igjen har anledning til å stille Keiserens Skjødehunder på bordet. Kanskje nå til høsten?

  ReplyDelete
 2. Jeg vdet ikke om dere har fått med dere de nye SW-ryktene fra BoLS ennå, men jeg leste nettopp gjennom dem - to ganger.

  Dette ser ut til å bli en virkelig kerakterfull og dynamisk armé, så det kommer garantert til å dukke opp en del av disse 'der ute'.

  ReplyDelete
 3. Ser veldig spennende ut, ja. Men hvis jeg noen gang nærmer meg ferdig med DG, må vel en slem form for IG bli det neste for undertegnede...

  ReplyDelete
 4. Siste oppsummering fra
  BoLS
  om den nye Space Wolfs-kodeksen er ute. Land Raider med tre twin linked assault cannons er jo artig. Jeg liker kanskje spesielt godt ulvepresten, som er en blanding av chaplain og apothecary og gir uniten sin Fearless og Feel no pain.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)