Pages

21 April 2009

Planetstrike

Ikke sikkert alle her leser Bell of Lost Souls. Legger derfor inn denne videoen som gir en ørliten smakebit på hva som kan ventes i sommer...Attacker mot Defender. Nye terrengelementer. Nye Force Organisation Charts. Sjekk her, artige muligheter:

Attacker:
Min: 1 HQ
Opt: 2 HQ, 6 Elites, 6 Troops, 6 Fast Attack, 3 Heavy Support

Defender:
Min: 1 HQ, 2 Troops
Opt: 2 HQ, 3 Elites, 6 Troops, 3 Fast Attack, 6 Heavy Support

Høres spennende ut. Håper dette er så enkelt at det er easypeacy også for enkle "pick up games".

Linus

4 comments:

 1. Og for dem som vil ha flere bilder, kikk her, fra Games Day Paris: http://picasaweb.google.fr/zavepovuleur/GamesDay2009#

  Noe for en hver smak, sikle...

  ReplyDelete
 2. Hmm... Jeg har gått og håpet på noen scenarier o.l. vi kan bruke i kampanje-øyemed.

  Vi prøvde oss jo med å linke kamper storymessig i fjor, og jeg driver og titter på et kampanje-system jeg fant for litt siden.

  ReplyDelete
 3. Kanskje vi skal forsøke å lage utkast til defender/atacker-formasjoner for armeene våre? Jeg for eksempel må jo si tanken på 6 Vindicators innenfor murene låter artig ;) Men foreløpig er jo det utopi.

  2 Daemonprinser, Typhus og noen terminatorer, 3-4 Plague Marines-units, Thousand Sons og en solid støtte av HQ er jo nærliggende. Er ikke langt unna å kunne fylle opp 6 slots med HS...

  Linus

  ReplyDelete
 4. Se det kunne vært interessant å lese om!
  Vi mangler vel informasjon om hvilke poengstørrelser Planetstrike ment å skulle bruke,men med de FOC'ene gjetter jeg på to til tre tusen poeng.

  Jeg begynner jo nå å nærme meg ferdig med to tusen poeng, så for meg til det i hvert fall passe å sette opp både en Attacker- og en Defender-utvidelse på ett tusen poeng hver.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)