Pages

10 April 2009

Artikkel nummer ett hundre

...og det tok ikke et år engang å komme hit!

Det var vel i mai i fjor at Linus og jeg snakket om bruken av de gamle sidene våre på MSN Groups. Spesifikt hvordan det hadde dabbet kraftig av i løpet av det siste halve året. Vi var skjønt enige om at teamet trengte et nytt format. Noe som var lettere tilgjengelig og gjerne estetisk penere å se på også.

Vi hadde begge lest Bell of Lost Souls - bloggen til the Fly Lords of Terra gruppen fra Texas en stund, før det slo meg at kanske det var på tide at vi tok skrittet inn i det tredje årtusen og ble bloggere vi også.

Som sagt, så gjort - og hundre innlegg etter er vi her. Progresjonsrapporter på tre-fire arméer og kamprapporter kvalitetsmessig langt over hva vi pleide å lage. Må innlegg nummer to hundre finne oss alle med like sterk interesse for hobbyen.


JørnN

Post Scriptum: Fortsatt god påske, alle sammen!!!

9 comments:

 1. Ser man det. Milepæl. Gøy!
  Husker hvordan du i mulm og mørke plutselig hadde flytta oss hit. Den lå litt brakk en stund før jeg forfattet en spillrapport. Da var vi i gang.

  Team Stormbolter er blitt en perfekt liten 40k-blogg for oss nå. Og selv om jeg mener vi ikke bør ha alt for høye ambisjoner, mener jeg det hadde vært inspirerende og bra med litt annet stoff også, for eksempel tanker rundt strategi og taktikk, svake sterke uniter hos en selv og røkla, maletips, terrengbyggeråd osv. Vi besitter jo tross alt en god del erfaring og kunnskap...

  Fortsatt god påske!

  ReplyDelete
 2. Hva slags type artikler vi fyller bloggen medavhenger jo litt av publikummet vi hnvender oss til.

  Foreløpig har den kun vært til 'innvordes bruk' men det er ikke noe i veien for at vi også informerer andre i det norske spillmiljøet om bloggen - med mindre en økning i antall lesere også fører til en nedgang i antall artikler...

  Det har så langt vært tre stykker som står for over nitti prosent av postene, så jeg må inrømme at jeg er mer interessert i at det jevnes ut enn i at så mange andre leser det vi allerede skriver.

  Hva synes resten av gruppa? Er det stemning for å lokke inn andre lesere, eller foretrekker folket at vi holder oss for oss selv foreløpig?

  ReplyDelete
 3. Jeg ønsker slett ikke at dette blir en norsk "BoLS". Synes den mer private formen er sånn det burde være. Men at Trond kan dele sine Eldar-filosofier og tanker rundt orkene sine i en post eller tre, hadde vært spennende. Det samme gjelder naturligvis alle dere andre også. Har noen fornuftige tanker om Plague Marines, Planetstrike, Imperial Guard, kommende Space Wolfs eller Dark Eldar, så vær så god, del med oss eller skap en liten debattt. Jeg etterlyser det ikke, men bare åpner for at man kanskje tar pennen fatt i ny og ne ;)

  Linus

  ReplyDelete
 4. Da skjønner jeg litt mer hvor du vil hen, og er også enig.

  Ingen andre som har tanker rundt dette?

  ReplyDelete
 5. Jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med gruppen, og etterhvert kunnet anse meg som del av den, selv om jeg må medgi den opprinnelige 4-banden er rimelig tett (noe som er helt naturlig siden dere har holdt på så lenge sammen).

  Siden gruppen samlet er så dyktig både i spill og hobby, synes jeg vi skal bygge videre internt og få med de som skriver litt mindre enn andre før vi søker ut (vi har alle ulike spesialområder som burde kunne gi større bredde, som beskrevet av dere over). Da vil også både teamet og innholdet på bloggen senere fremstå som mer solid og attraktivt om man skulle ønske å søke ut.

  Synes også man burde prøve å lage ett sted på bloggen man kunne melde spill interesse.

  Ble ferdig med årsoppgjøret i dag :) Klar for spill, håper noen har tid og lyst kommende uker :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 6. Det enkleste måten å invitere til spilling er kanskje å poste i "Kommer..." boksen - sånn som jeg har gjort nå.

  ReplyDelete
 7. 1) Meget bra Jørn, enkel og grei løsning

  2) 23.04 - foreldre møte den dagen .... isj - skulle så gjerne! Har invitert Andre på spill på onsdagen men han er usikker. Får vite om det passer mandag, ellers må andre gjerne komme :)

  Ørnulv

  ReplyDelete
 8. Jeg stikker gjerne innom på onsdag, jeg.
  Er André der, kan jeg jo heller bare observerer og dokumentere litt.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)