Pages

14 April 2009

Beware the Witchmen

Andre mot Linus, Dark Eldar mot Plague Marines, 1-1 og ingen seierherre denne gangen heller. Bestefar Nurgle hadde virkelig en stri tørn og må si seg heldige med uavgjort etter en hel drøss med dumme valg, spesielt mot slutten.

2000 poeng, Capture and control. To - 2 - objektiver.
Noen ruiner/bygninger, trær, steiner, tre små og en stor bakketopp.

9 kjøretøyer med bestefar vet hvor mange styrke 8 Ap 2-kanoner på den andre siden. Linus valgte å la Andre starte. Neppe smart. Selv om ingen av landraiderne ble ødelagt var begge immobilisert i runde to. De to flamer-unitene i landraiderne fikk gjort lite, før helt mot slutten, da de vel egentlig ikke ville hatt nubbsjans mot inkubiene dersom vi hadde rullet for en runde 6. Smådemonene klarte med 5 millimeter å holde eget objektiv. Dermed ble det 1-1.

For på Andres side sto mange nok units, til og med en svært forvirret Wych-unit virret rundt på egen banehalvdel, livredd for sine egne 6+-saves. Bestefar er glad de aldri ble offensive. Plague Marines lille flankemanøver med en vindicator og en rhino med meltadød om bord, var nok ganske smart, og fikk Andre til å miste fokuset noe mot unitene ved Linus' eget objektiv.

Dark Eldar-bussene begynte etter hvert å falle en etter en, men en inkubi-unit med HQ kan gjøre uhorvelig med skade, selv mot T5... Må huske til neste gang. Nå var jo planen at Thousand Sons skulle ta seg av dem, men Tzeentch-soldatene sa takk for seg allerede i runde 2...

Alt i alt hadde Andre fortjent seieren. Chaos-krigerne hadde aldri hatt noen mulighet på Andres objektiv, selv om Vomitus hadde klart å dra den ene uniten med warriors av objektivet. En annen ville stått klar til å overta stafettpinnen...

En artig kamp, men hadde det vært enda mer spennende med tre objektiver? Altså ett i midtsektoren, for eksempel?

Linus

2 comments:

 1. Det er da veldig så mye spilling du får til nå om dagen! :)

  Jeg skjønner jeg må plukke meg ut en kveld eller to de kommende ukene og komme meg ut på turné om jeg ikke skal bli helt akterutseilt.

  Etter hva jeg ser i historikken vår, så har Capture and Control en tendens til å ende uavgjort. Et ekstra objektiv midt på bordet (Kanskje midt mellom de to opprinnelige?) kan kanskje forandre det fra et automatisk-uavgjort-scenario.

  ReplyDelete
 2. Veldig og veldig, fru Blom... To kjappe (og vekk me'n)

  Det er jo bare å skrike ut. Både Trond og Andre er mye flinkere enn meg til å ta initiativet, altså ikke rulle en sekser på terningen. Ønsker du (eller noen av dere andre stormboltere) en match denne uka, så si ifra. Jeg kan i utgangspunktet (viktig dette med utgangspunkt: dersom sjefen tillater) i dag, fredag og lørdag. Samme neste uke, torsdag, fredag og lørdag.

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)