Pages

3 March 2009

Tonight's the night... eldar kanskje ikke likevel

2000 poeng greit gjennomført på 4,5 timer, inkludert slarv, småpauser, halvorsord og vrøvl. Nå begynner det å ligne på noe!

Terrenget tok vel cirka 40 sekunder å kaste på bordet, og like greit var det. Seize Ground med fire objektiver, Plague Marines mot Eldar, chaos starter og angrer kanskje litt på det i ettertid...

Land Raiderne skal jo gjerne opp og fram, eller i alle fall ha muligheten til det. Da er det litt kinkig når den ene immobiliseres, riktignok ved eget objektiv og den andre ødelegges - allerede i runde én. Tre enere på fem dangerous terrain-tester på kjøretøyene forteller litt om at doningene ikke var skrudd godt nok sammen i kveld.

Ganske bra armour save-rulling på Plague Marinene, men ser man på statistikken, tipper jeg de egentlig holdt ut som de skal. Det er først med enorme dakkamengder eller "feil" AP-våpen at de virkelig sliter, som vanlig dødelige marines.

Demonprinsene rullet usedvanlig godt og misset bare en 3d6-psychic test. De dundret i runde fire fram mot midtobjektivet, men var i runde fem borte vekk begge to. Sammen med en PM-unit klarte de ikke å stå imot to Wraithlords, Harlequins, Fire Dragons og sykkelskudd.

I runde fem hadde faktisk Ebolus' utvalgte kontroll på tre objektiver, men da Eldar var ferdig med sin tur kontrollerte isteden dem to og hindret meg i å kontrollere de to andre. Dermed 2-0 til gjestene.

Dette var faktisk en veldig morsom affære, til tross for tap. Må tenke og se om det går an å være enda mer kynisk mot Tronds vriene Eldar i framtiden. Hadde jeg valgt å la Eldar starte, hadde det kanskje blitt penere for chaoskrigerne... eldar kanskje ikke...

Stats:
Linus (PM) - Trond (Eldar)
2000p
Seize Ground/Spearhead, 4 objectives
0-2

3 comments:

 1. Takk for kampen. Makan til kjip start skal man lete lenge etter. På de to første diff. terrain testene så blir det 1... sier ikke mer. Men jeg kan vel helt klart si at plague marines er noe av det tøffeste jeg spiller mot. De vil jo ikke dø!!!! Kanskje jeg må gjenninføre starcannons X 10?? mumle. Men når det er sagt er det en fryktingytende, nydelig malt "råtten" arme som Linus har skrudd sammen. All respekt!!!

  ReplyDelete
 2. ...og Tronds Eldar er ikke lettere å få has på enn tidligere, ser jeg.

  ReplyDelete
 3. Det gjelder i alle fall for middelmådige spillere som undertegnede. Trond, har du for god kontroll på strømpebuksene? ;)

  Kanskje begynne med handicap. Men det ville garantert bare gjort saken verre. Tenk så flaut å tape selv med ørten poeng mer ;)

  Nei, må bare fore Ebolus med ufeilbare strategier og stole på hans taktiske vurderinger underveis. Forhåpentligvis skjer det noe snart...

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)