Pages

5 March 2009

Late Arrivals

Jørn: Word Bearers (C:CSM)
Linus: Plague Marines (C:CSM)
2000 poeng
Seize Ground (4 objektiver), Dawn of War.

Deployment
Linus hadde satt opp et par ruiner på den nordre flanken, et par skoger mot midten av bordet og ellers spredd enkelttrær og kampestener over hele bordet. Tre zombier og en Traitor Guardsmen var spredd rundt senter av bordet for å tjenestegjøre som objektivmarkører.
Jørn satte opp først, og valgte å plassere berserkerne og en CSM-squad til fot i ruinen på hans side av midtlinjen. CSM-squadens Rhino og apostelen satte opp bak skogen nærmere senter.
Linus satte opp to squads med Plague Marines i hver sin Rhino midt på sin langside, omtrent tolv tommer inn på bordet, og ikke-ebolus bak en gruppe trær og kampestener på søndre flanke.

Kampen
I første runde var reglene for Night Fight aktivert, så det ble ikke gjort stort annet enn å posisjonere troppene på bordet nærmere objektiver på hver vår side av bordet.
I påfølgende runde var det mer av det samme, mye på grunn av mangelen på forsterkninger. Linus sin Vindicator var vel alt som kom på hos ham, men den satte straks i gang med å rydde berserkerne som har blitt stående litt for åpent og synlig i iveren etter å komme i posisjon. Berserkerne må en runde eller to senere tåle å bli assaultet og slått ned av en enhet Plague Marines.
Forsterkningene fortsetter å dukke opp én og to enheter av gangen utover i hele kampen, så det blir aldri noe voldsomt til blod- (eller gørr-) bad.
Både Linus og Jørn glemmer stadig vekk å rulle for Warptime. Dette skader Linus sin demonprins mer enn Jørns Dark Apostle, men gavner Word Bearer Terminator-squad.
Etter fire runder kontrollerer Plague Marine arméen to objektiver og nekter Word Bearer'ene de andre to, men kvelden er ennå ung så kampen får gå sitt naturlige løp ut runde syv. To demonprinser ryddes (med hjelp av en Defiler og mer enn en smule flaks) av det ene objektivet, men en frekk Rhino suser inn og nekter Aphistasthais styrker et annet. Ebolus' utvalgte kontrollerer de øvrige to objektivene.

Sluttresultat
Jørn 1
Linus 2

Konklusjon
Mye rare terninger hos Linus igjen. Hvordan er det for eksempel mulig å skyte og slå så mye etter kjøretøy og ikke ødelegge mer enn én ussel Rhino?
Det var også bemerkelsesverdig tynt med forsterkningene denne kampen.

Kan det være noe med bordet til Linus mon tro?

No comments:

Post a Comment

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)