Pages

29 March 2009

Architecture of Aggression - VII

Fikk ikke satt meg ned med denne før på mandag denne uken, men da var det nesten som om malingen fløy av penselen og la seg der den skulle. Tiden fløy, og først da grunnleggende drybrushing og inking var ferdig oppdaget jeg at klokken nærmet seg ett.Et par dager senere var Land Raideren på bordet i to runder før Linus sin Vindicator blåste et stort hull tvers gjennom den. Etter det har jeg flikket ferdig detaljene på den over et par kvelder, og presenterer den herved for bedømming:Hva nå? En Defiler er jo fristende, men det er jo egentlig infanteriet sin tur - og så lurer jeg på om det ikke kan være lurt å ta begge Defilerne samtidig.

3 comments:

  1. Dårlig gjort. Dette er utrolig fint. Og så har du bevist at potensialet ved frimaling er høyt. Så bra at jeg er skikkelig misunnelig :D

    Venter spent nå på defilerne...

    ReplyDelete
  2. Veldig flott utført. Stilig frihåndsmaling på venstre side front må jeg si. Denne arméen blir jo klar på rekordtid. Får ikke lagt inn noen bilder selv om dagen da madamen klarte å knuse kameratet da hun "fumblet" litt i trappa hjemme.

    ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)