Pages

12 March 2009

Invitasjon - Apocalyptica Aquilupus II

Som Jørn skrev, vi kan ikke vente med nytt storspill til ute i august!

Jeg er alene helgene 20.03 - 22.03 og 01.05 - 03.05, og inviterer til Apocalyptica Aquilupus II!

Dersom vi har nok spillere som ønsker (og har anledning) til å delta håper jeg vi kan ta et nytt apocalypse spill basert på malen fra forrige gang en av de to helgene. Ikke minst det sosiale med god mat og drikke må gjentas (jeg lager en annen middag denne gangen, og kanskje dere benytter sengene som er gjøres klare og som er langt mer behagelige enn sofaene....). Jørn, vi drakk opp min Wiskey, nå skal din til pers.... ;)

Jeg har hatt en konstruktiv dialog med alle, og foreslår følgende endringer:

Jeg lager "ett lite torv el" som åpner senter av byen noe. Flakum og Sanctum lrettes mot landskap bordene. Midtlinje for deployment trekkes fra hjørne til hjørne slik at vi får en over 4m deployment / fight sone. Variert pasjon til tross - alle arbeider med å engasjere hverandre.

Jeg ber om tilbakemelding innen 22.02.2008 slik at jeg kan planlegge nærmere. Igjen håper jeg noen kan ta lunsjen.

PS! Til Kjerringvik foreslår jeg en oppskalering til f.eks. 3000p per arme inkl pliktig en super heavy. Er hele armeen baset og malt får man en ekstra strategic asset ;)

Mvh
Ørnulv


8 comments:

 1. Jeg synes vi burde få lov til å stille Super Heavy allerede her, så får vi heller veie opp med strategic assets osv. Helt sikker på at vi klarer å orge et knall spill neste gang. Knall mat og drikke blir det uansett. Og mye gode msil og herlige diskusjoner og regelbokoppslag ;)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Sannsynligvis har jeg fri lørdag 21. og søndag 22.3., men det er likevel mulig jeg skal jobbe den helgen. Det får jeg vite neste uke. Den første helgen i mai har jeg i utgangspunktet fri, men også den kan jeg måtte jobbe. I så fall ber jeg om ferie ;)

  Jeg tar med whisky (uten e - den med e er amerikansk og kan knapt kalles drikkelig, vel ;-))

  Og så håper jeg å ha ferdig en Baneblade innen den tid.

  Mohaha

  ReplyDelete
 4. Høres bra ut! Jeg kan første helga i mai:)

  ReplyDelete
 5. 21. til 22. mars har jeg anledning, mens den første helgen i mai er jeg alenepappa...

  Foreslår uansett at man går for alternativet der flest mulig kan.

  ReplyDelete
 6. Jobb til 17 og litt spesielle domestic conditions gjør at jeg må melde forfall her, dessverre. Kommer sterkere tilbake, bokstavelig talt. Da med en baneblade og en stormlord-variant i kofferten ;-)
  Kos dere, så får vi se om jeg stikker innom for å hilse på...

  ReplyDelete
 7. I'm in! Jeg og Whisky'en min.
  jeg må bare finne på noe ikke-superheavy for de ekstra fem hundre poengene vi skal stille i forhold til forrige runde.

  Har for så vidt et par idéer, men jeg hadde tenkt å male berserkere (og begynne på Land Raideren) frem mot AAII - ikke bygge
  +++ Transmission Terminated +++

  ReplyDelete
 8. Snakket med Ørnulv her om dagen og kom vel til en mulig vri på lørdagens spilling. Siden det er 2 hærer som skiller seg litt ut - Necrons og Eldar. Eldar er forsåvidt fluff messig veldig opptatt av å utrydde Necrons, så at disse to armeene har sammenfallende interesser er jo ikke så rart. Foreslår derfor følgende: Eldar og Necrons har i oppdrag å ta samme objekt(er) og chaos og ultramarines har sammenfallende interesser. For å gjøre det litt spennende og ikke dele opp så mye så tenker jeg at; Dersom F.eks Eldar har tatt kontroll over ett objektiv som de skal ha, hvis ultramarines kommer innenfor 12 tommer av dette objektivet, så må eldar spilleren rulle en terning - på en ener så må eldar angripe denne uniten i tillegg til evt chaos og Necrons. Det samme gjelder da for Ultramarines mot eldar, necrons mot chaos og cahos mot necrons. I tillegg bør vi sette opp noen kategoriere for personlie missions til hver enkelt general. Det kan være seg at man skal f.eks ta å bekjempe Kharn i nærkamp for chaplainen til ultramarines. Uansett så må hver enkelt general skrive ned sitt oppdrag og legge dette til side. når kampen er ferdig tar man da opp disse for å se om noen har klart det de har skrevet opp. klarer man det får den generalen bonuspoeng.
  Dette er kunn ment for å gjøre det litt mer innfløkt, samtidig å sy sammen de forskjellige sidene da spesielt Necrons står helt utenfor en hvilken som helst allianse rent fluff messig - å nei vi skal ikke blande regler og fluff :)

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)