Pages

2 February 2009

From the Mechanicum: Dråpeteller


Synes nesten vi bør ha en tipsspalte her på bloggen, for alle har vi jo våre måter å gjøre ting på. Jeg, for eksempel, ødelegger pensler alt for fort og skjønner ikke hvordan noen klarer å ta vare på dem, og knapt nok kjøpe en eneste ny i løpet av året. Et malekurs eller heller penseltips er ønsket.

Velger å åpne opp med en liten quiz. Fant her om dagen noe jeg har lett lenge etter. Jeg fant det av alle steder i et sushibrett fra Smart Club. Hva i huleste gjør en sushi-fisk på arbeidspulten?

Svaret er selvsagt dråpeteller. En ganske genial en, for uttynning av maling.

4 comments:

 1. Det er jo åpenbart! Spesielt med tanke på hvilken religiøse sekt som brukte fisken som symbol for et par tusen år siden.

  Jeg kan tydelig se at det der er nødrasjonen med vievann du sikret deg som vern mot de verste av Bestefars 'oppmerksomheter'.

  ReplyDelete
 2. Vel, forslaget ditt er spenstig, men også retrospektivt festlig.

  Men nå er det nok lenge siden bestefar smøg seg innenfor hjernebarken til undertegnede, så er usikker på om vievann faktisk virker.

  Svaret er nok av langt mer praktisk art...

  ReplyDelete
 3. Jeg vet... Jeg synes å erindre at vi diskuterte bruken av disse soyasausfiskene en gang i sommer, så jeg tenkte jeg skulle avvente litt med det seriøse forslaget mitt. ;)

  ReplyDelete
 4. Virket jeg veldig naiv, nå? :D

  ReplyDelete

Please feel free to comment...
Your feedback fuels our passion! ;)